V lázeňském městečku Balatonfüred strávíte perfektní dovolenou přímo u břehu Balatonu jak na jaře, tak i v létě. V ceně balíčku all inclusive, sauna, koupaliště a zábavní animační programy pro děti. Dítě do 6 let zdarma.
V lázeňském městečku Balatonfüred strávíte perfektní dovolenou přímo u břehu Balatonu jak na jaře, tak i v létě. V ceně balíčku all inclusive, sauna, koupaliště a zábavní animační programy pro děti. Dítě do 6 let zdarma.

Hotel Marina *** (Danubius) s vlastním koupalištěm

Přímo na břehu Balatonu najdete hotel Marina***, který spadá pod prestižní značku Danubius. Díky své skvělé poloze má hotel vlastní "balatonské" koupaliště. Blízko to máte také na krásnou promenádu nebo do aquaparku.

Pokoje hotelu jsou velmi útulně vybaveny - TV/SAT, lednička a vlastní sociální zařízení (WC, sprcha). V hotelové restauraci si pak můžete vychutnat bohatý all inclusive. Těšit se můžete na:

  • Snídani formou bufetu (7:00 - 10:00 hodin)
  • Mezinárodní dobroty ve formě sladkostí a svačiny (11:00 - 18:00 hodin)
  • Oběd formou bufetu (12:00 - 14:30 hodin)
  • Nealkoholické nápoje - káva, čaj, limonády (7:00 - 24:00 hodin), alkoholické nápoje - víno, pivo (11:00 - 24:00 hodin), místní alkoholické nápoje - šampaňské aperitivy a koktejly (17:00 - 24:00 hodin)
  • 2x týdně maďarské speciality
  • Pizzu, těstoviny, sendviče, párky, palačinky, ovoce, dorty a zmrzlinu

V hotelu je také krytý bazén, sauna a kosmetický salon. Za příplatek si můžete objednat masáže. Pokud máte rádi aktivity a sport, můžete si zahrát stolní tenis, bowling, badminton, volejbal nebo třeba kuželky.


Zákazníci Slevokingu si hotel Marina velmi oblíbili. Pochvalují si především vynikající kuchyni a milý a ochotný personál.


Koupání nejen v Balatonu, výlety i sportování

Hned u hotelu leží proslulé "maďarské moře" Balaton. Koupání je vhodné již od května, ale i v dřívějších měsících se sem můžete vydat alespoň na procházku. Zkuste plachtění, kajak, kanoi, vodní lyže nebo golf. V hotelu vám rádi zapůjčí kola.

Pokud zatoužíte po termálních pramenech, vydejte se na výlet do okolních měst.

  • V městečku Balatonfüred na vás dýchne příjemná lázeňská atmosféra. Vyvěrá zde 7 pramenů z nichž se jeden používá k pitným kúrám. Léčivá minerální voda je vhodná při srdečních onemocněních.

  • Siófók je dalším lázeňským městem, kde si skvěle odpočinete v římských lázních Galérius, kde nechybí bazény s termální vodou, atrakce i relaxační prvky (sauna, pára, vířivka).

Co dalšího během své dovolené podniknout?

  • Kopcovité okolí je ideální k výletům i cykloturistice. Vrcholky vám poskytnou úžasný výhled na celou oblast.
  • Na severní straně Balatonu se rozkládá známá vinařská oblast Badacsony s vyhlášeným vínem. Je zde několik přírodních parků ideálních k výletům.
  • Za návštěvu stojí Tapolca. Najdete zde totiž podzemní jeskyni, ve které se můžete plavit na loďkách, což je opravdu skvělý zážitek.
Danubius Hotel Marina *** Superior

Danubius Hotel Marina *** Superior

Széchenyi utca 26 , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36 87 889 500

balaton.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m