Vydejte se do Tapolcy u Balatonu s nádhernými jeskyněmi. Nechte se rozmazlovat v luxusním Hunguest Hotels Pelion **** - polopenze, neomezené wellness s termální vodou a vstup do léčivé jeskyně. Dítě do 6 let zdarma.
Vydejte se do Tapolcy u Balatonu s nádhernými jeskyněmi. Nechte se rozmazlovat v luxusním Hunguest Hotels Pelion **** - polopenze, neomezené wellness s termální vodou a vstup do léčivé jeskyně. Dítě do 6 let zdarma.

Hunguest Hotels Pelion **** přímo propojený s léčivou jeskyní

Ubytováni budete v luxusním Hunguest Hotels Pelion ****, který se nachází v Tapolce - městě známém pro své jeskyně s jedinečnou polohou kousek od Balatonu. Hotel se nachází v centru města v rozlehlém parku nad léčivou jeskyní. Unikátní je tím, že je s jeskyní přímo propojen.

Krásný hotel nabízí moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s klimatizací, TV, telefonem, WiFi, minibarem a vlastním sociálním zařízením.

Těšte se na chutnou polopenzi, která se servíruje v hotelové restauraci, kde kromě maďarské kuchyně ochutnáte i mezinárodní speciality. V lobby baru si můžete vychutnat dezert, kávu či něco ostřejšího.

V Hunguest Hotels Pelion **** myslí také na děti. Najdete tu Club Pinocchio, kde na děti dohlíží (a hrají si s nimi) školené učitelky. Samozřejmostí je herna a dětské hřiště.

Luxusní wellness s vlastní termální vodou a léčebná jeskyně

Hunguest Hotels Pelion**** má vlastní wellness centrum (otevřeno každý den od 7:00 do 19:00) ve kterém nechybí bazén s termální vodou, bazén pro děti, vířivka, zážitkové koupele, sauna, infrasauna, biosauna, posilovna, solárium. Od května je také otevřen venkovní bazén.

  • Termální voda tryská z hloubky 224 m, má teplotu 37 °C a obsahuje hořčík, vápník a minerální látky.
  • Pomáhá při revmatických a kloubových onemocnění, chronických zánětech páteře i zlomeninách.

Můžete si odpočinout i u některé z nabízených masáží a dalších procedur anebo si zacvičit gymnastiku.

V ceně balíčku máte také užití léčebné jeskyně, která je bezprašná a má teplotu 14-16 °C. Vysoká vlhkost a čistý vzduch léčí a uklidňují - jsou vhodné pro alergiky a při dalších obtížích s dýchacím ústrojím.

Nádherná jeskyně, kvalitní víno i koupání v Balatonu

Doporučujeme navštívit podzemní jeskyni, která je jen 300 metrů od hotelu. V krásné jezerní jeskyni, která byla prohlášena za mimořádný chráněný přírodní výtvor, se můžete plavit na loďkách po křišťálové průzračné vodě. Plavba v jeskyni je skvělý zážitek. Vstupné cca 1000 FT/dospělý a 700 FT/děti 4-14 let.

Jen 13 km od hotelu leží proslulé "maďarské moře" Balaton. Koupání je vhodné již od května, ale i v dřívějších měsících se sem můžete vydat alespoň na procházku.

Severní oblast Balatonu je vyhlášeným vinařským krajem. U Tapolcy je několik přírodních parků ideálních k vinařské turistice - v kopcích jsou schované romantické vinné sklípky, kde můžete zdejší vína ochutnat.

Hunguest Hotels Pelion **** (CK Quality Travel)

Hunguest Hotels Pelion **** (CK Quality Travel)

Köztársaság tér 10 , Tapolca
Maďarsko

Provozuje společnost:
Europa Trip - Quality Travel s.r.o. IČ: 01559753


+420 722 947 776

info@quality-travel.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování