Badacsony je maďarské město stvořené k relaxaci. Ubytováni budete v hotelu Bonvino**** s polopenzí, neomezeným vstupem do wellness (bazén, vířivka, finská a infra sauna, parní lázeň), ochutnávkou vín a dalšími výhodami.
Badacsony je maďarské město stvořené k relaxaci. Ubytováni budete v hotelu Bonvino**** s polopenzí, neomezeným vstupem do wellness (bazén, vířivka, finská a infra sauna, parní lázeň), ochutnávkou vín a dalšími výhodami.

Luxusní ubytování přímo na břehu Balatonu jako stvořené pro milovníky vína

Hotel Bonvino**** se nachází v oblíbeném vinařském regionu jen 5 minut chůze od Balatonu a je oblíbený nejen díky svému umístění, ale i pro možnosti různorodých aktivit, které nabízí. Je také prvním vinařským a wellness hotelem v Maďarsku.

Dvoulůžkové pokoje mají možnost přistýlky, jsou velice moderně zařízeny a v každém z nich najdete balkon s výhledem do krásné zahrady nebo do okolí, vlastní sociální zařízení, fén, župan, klimatizaci, trezor, minibar, telefon, LCD TV a WiFi připojení.

Součástí hotelu je také elegantní restaurace, vinný bar a obchůdek s místními delikatesami. V restauraci si můžete dopřát maďarské speciality, které jsou připravovány z čerstvých místních surovin.

Zde se také podává chutná polopenze (snídaně i večeře se servírují formou bohatého bufetu). V baru můžete ochutnat místní, ale i mezinárodní vína nebo některý ze speciálních druhů kávy. Často se zde také pořádají ochutnávky nejen vína, ale i sýrů a dalších dobrot.

Během teplejších měsíců přijde vhod sluneční terasa, gril a možnost posezení v překrásné hotelové zahradě. Děti se jistě zabaví v dětské herně a na hřišti s trampolínou a dalšími atrakcemi.

Zregenerujte se v hotelovém wellness

Hotel Bonvino**** má své vlastní wellness centrum, které nabízí spoustu možností odpočinku a je z něj krásný výhled do parku. Zaplavejte si v bazénu, relaxujte ve vířivce, finské či infra sauně anebo si dopřejte parní lázeň. Vstup do wellness máte po celou dobu pobytu zdarma.

Dopřát si také můžete některou z masáží a dalších procedur (za příplatek).

Výlety, koupání i sportování

V hotelu vám rádi zapůjčí nordic walking hole či kola, zajistí jízdu na koni, prohlídku zámku, windsurfing, rybaření nebo jakýkoli další výlet. Také se zde pravidelně pořádají denní sportovní a rekreační programy jako například jóga, které jsou pro vás zdarma. Hned naproti hotelu je minigolfové hřiště.

Jen 300 metrů od hotelu leží proslulé "maďarské moře" Balaton. Koupání je vhodné již od května, ale i v dřívějších měsících se sem můžete vydat alespoň na procházku.

Každou sobotu hotel pořádá prohlídku městečka Badacsony s průvodcem (zadarmo). Pokud chcete městečko a okolí poznat sami, jaká místa byste neměli vynechat? Navštivte muzeum v domě malíře Egryho Józsefa nebo muzeum literatury v domě Rózy Szegediové. Vydat se můžete na Rózsakö neboli "růžový kámen" o němž se vykládají pověry nebo na hrad Szigliget, tedy spíše k jeho zřícenině z roku 1262.

Nedaleko najdete také Tapolcu, kterou rozhodně doporučujeme navštívit. Najdete zde totiž podzemní jeskyni, ve které se můžete plavit na loďkách. Celé městečko má parádní atmosféru a plavba v jeskyni je skvělý zážitek.

Celá oblast severního břehu Balatonu je vyhlášeným vinařským krajem, kde díky unikátnímu podloží roste vynikající sladké víno. U Tapolcy najdete několik přírodních parků ideálních k výletům a vinařské turistice - v kopcích jsou schované romantické vinné sklípky, kde můžete zdejší vína ochutnat.

Hotel Bonvino Wine & Spa

Hotel Bonvino Wine & Spa

Park u. 22 , Badacsony
Maďarsko

Provozuje společnost:
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz IČ: 14061613-5510-113-19


+36 87 532 210

sales@hotelbonvino.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování