Odpočiňte si v Maďarsku kousek od Balatonu. Ubytováni budete v zámeckém hotelu Batthyány Kastélyszálló**** s polopenzí, neomezeným termálním wellness a celodenním vstupem do lázní Kehidakustány. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Hotel Batthyány Kastélyszálló **** se nachází v poklidné vesničce Zalacsány v západním Maďarsku a bude klidnou oázou pro všechny milovníky lázní, přírody a relaxačních dovolených ve dvou či s rodinou. V jeho bezprostředním okolí se rozprostírá nádherná zámecká zahrada s bazénem a lázeňskou částí s léčivou termální vodou.

Nedaleko leží lázeňské městečko Hévíz (10 km) a světově největší přírodní jezero s léčivou vodou se stejným názvem. U jezera samozřejmě nesmí chybět lázně, které našly využití pro léčivou vodu a jezerní bahno. Velkým lákadlem jsou ale i místní historické a kulturní památky, například Kostel svatého Ducha, která zaujme unikátní architekturou a modrou fasádou, nebo Farmářský trh, kde můžete ochutnat vynikající maďarské speciality.

Kousek je to i do dalšího atraktivního města Keszthely (15 km), kde najdete zámek Helikon s muzeem aristokratického životního stylu i další zajímavá muzea, třeba Muzeum marcipánu, Muzeum hraček či Muzeum vozů Cadillac. Můžete odsud obdivovat i krásy jezera Balaton (19 km), na jehož břehu město leží. Okolí jezera je zároveň protkané turistickými a cyklistickými trasami, nedostatku příležitostí k výletu se tak rozhodně bát nemusíte.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji s interiérem v historickém stylu. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, trezorem, telefonem a vlastní koupelnou s fénem a kosmetikou.

  • Pokoje Standard (22-28 m²), které najdete v přízemí, prvním a druhém patře jsou vhodné maximálně pro 2 osoby, neumožňují přistýlku.

  • Pokoje Superior, umístěné v přízemí a prvním patře, jsou prostornější (30-40 m²) a rozdělené na ložnici a samostatní obývací pokoj. V obýváku najdete také rozkládací pohovku, která v případě potřeby poslouží jako přistýlka pro 2 osoby, celkově tak pokoj ubytuje až 4 hosty.

  • Pokoje Suite jsou umístěné v přízemí, prvním i druhém patře. Na 42-50 m² zde najdete ložnici a samostatný obývák, kde je možnost 2 přistýlek. U některých pokojů Suite je navíc i balkon.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní hotelové restauraci se servírují speciality maďarské i mezinárodní kuchyně a létě si můžete na venkovní terase pochutnat na specialitách z grilu. V nabídce najdete i pokrmy vhodné pro vegetariány, diabetiky a celiaky.

Kde budete relaxovat?

V luxusním hotelovém wellness centru si lze dopřát různé druhy procedur jako masáže, zábaly či aromatické koupele. K dokonalému odpočinku vybízí venkovní i vnitřní termální bazén, vířivka, finská sauna či zážitkové sprchy. Zahrát si zde můžete i vodní šachy. Termální voda v bazénu uvolňuje stres, zmírňuje nervozitu i nespavost. Stejně jako voda v lázních Kehidakustány (3 km) i voda v hotelovém bazénu pomáhá zmírnit astma, alergii a léčí gynekologické nemoci, neplodnost a onemocnění pohybového ústrojí.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno venkovní hřiště a dětský koutek. Větší děti i dospělí si mohou užít zábavu v při hraní šipek a stolního fotbalu.

Něco navíc

Hotel nabízí mnoho možností pro sportovní a volnočasové vyžití. Najdete zde tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal. Pro fanoušky golfu je připraveno špičkové zázemí pro golf, minigolf i footgolf.

Batthyány Kastélyszálló ****

Batthyány Kastélyszálló ****

Csány László u. 24. , Zalacsány
Maďarsko

Provozuje společnost:
SGHTHERMÁL Kft IČ: 5510-113-20


+36 20 968 1132

info@wellnesskastely.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
30 km