Odpočiňte si v Maďarsku kousek od rakouských i slovinských hranic - v okolí turistické i cyklo trasy. V ceně je ubytování v hotelu Átrium, polopenze a celodenní vstupenku do thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.
Odpočiňte si v Maďarsku kousek od rakouských i slovinských hranic - v okolí turistické i cyklo trasy. V ceně je ubytování v hotelu Átrium, polopenze a celodenní vstupenku do thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.

Ubytování v zeleni jen kousek od centra

Hotel Gastland Átrium se nachází na klidném místě a je obklopen zelení. Do centra města je to pouhých 1,5 km a do thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness 2 km.

Ubytováni budete v útulně zařízených dvoulůžkových pokojích, které mají LCD TV, telefon, minibar a WiFi.

K hotelu patří elegantní restaurace s nabídkou rozmanitých jídel. Zde vám také budou servírovány snídaně. První večeře se podává v nádherné restauraci Rönök Tanya hned vedle hotelu, další pak už přímo v Gastland Átrium. Na jaře a v létě přijde vhod zahrada s posezením a gril. Hotel Átrium má také svou finskou saunu (neomezený vstup v ceně).

Vodní radovánky a termální voda

Thermalpark St. Gotthard Spa & Wellness (otevřeno denně od 8:00 do 20:00), který je u turistů vyhledávaným a oblíbeným místem je jen 2 km od hotelu. Do tohoto úžasného vodního světa s léčivou vodou máte celodenní vstup v ceně balíčku.

Thermalpark (1 500 m²) nabízí nadstandardní welness a lázeňské služby. Atmosféru podtrhují palmy a exotické rostliny umístěné v areálu. K dispozici jsou bazény, skluzavky, tobogány, wellness, římské lázně i sauny (finské, infra).

Léčivá termální voda obsahuje hydrogenuhličitan sodný a CO2. Pomáhá při léčbě pohybového aparátu, gynekologických obtíží a má příznivý vliv také na léčbu neurologických a cévních problémů.

Výlety, turistika a Rakousko i Slovinsko za rohem

Szentgotthárd je město jako dělané na procházky, které zpestřují okolní památky. Projděte se k baroknímu kostelu a klášteru Nanebevzetí Panny Marie. Najdete tu také krásnou barokní zahradu. Toužíte po kultuře? Zkuste místní divadlo.

  • Národní park Őrségi (20 km) s rozsáhlými lesy, mokřinami, rašeliništěm a spoustou zajímavých rostlin nadchne milovníky turistiky.
  • Slovinsko (15 km): vydejte se sem jen tak na procházku nebo ochutnat místní kuchyni.
  • Rakousko (13 km): vydat se můžete do Güssingu (hrad, klášter), do vzdálenějšího Štýrského Hradce se spoustou památek nebo ke krásnému Neziderskému jezeru.
Gastland Átrium Hotel ***

Gastland Átrium Hotel ***

Alkotmány u. 81.D , Szentgotthárd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vendégváró Vendéglátó Kft. IČ: 01-09301151


+36 94 552 500

kreisz.gyorgyi@gastland.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná