Maximální relax a luxus nabízí oceněný Danubius Grand Hotel Margitsziget**** Superior jen 10 minut od centra Budapešti. Bohatá polopenze, solná jeskyně a neomezené využití termálního wellness přímo v hotelu.

O ubytování

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel **** se nachází v nádherném prostředí plném zeleně na Margaretině ostrově v centru Budapešti. Hotel vás ihned uchvátí elegantní architekturou ve stylu fin-de-siècle i panoramatickými výhledy na Dunaj. Samotný Margaretin ostrov je nádherný park se spoustou možností sportovního vyžití i řadou zajímavostí. Najdete na něm například duhovou fontánu, lázně, malinkou zoologickou zahradu, secesní vodárenskou věž nebo památník ke 100. výročí sjednocení Budapešti z roku 1973. Při pobytu v maďarské metropoli byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Budínské hradu, Rybářské bašty (7 km) a budovy maďarského parlamentu (4 km). Čtvrť kolem Budínského hradu a malebné břehy Dunaje plné restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu památek UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji evokujícím atmosféru přelomu 19. a 20. století, avšak s moderním zařízením. Okouzlí vás výhled na okolní zeleň či na řeku Dunaj. K dokonalému komfortu budete mít k dispozici klimatizaci, LCD televizi, WiFi připojení, minibar a vlastní koupelnu s lázeňskými ručníky, župany, pantoflemi a fénem. Nechybí ani rádio, telefon, nástěnné zrcadlo a rychlovarná konvice. Některé pokoje mají balkon.

  • Pokoj Deluxe má plochu 20 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi. V pokoji najdete také psací stůl a stolek s posezením.

  • Pokoj Deluxe Plus je větší – měří 31 m². V pokoji najdete manželskou postel a nechybí ani pracovní stůl či stolek s posezením.

  • Apartmán o ploše 48 m² se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s pohodlným posezením.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Széchenyi se můžete těšit na jídla maďarské i mezinárodní kuchyně připravovaná z těch nejčerstvějších a nejkvalitnějších surovin. Na své si přijdou milovníci lehkých a zdravých pokrmů. Pokud vás během dne přepadne hlad či chuť, můžete je zahnat také některou ze specialit na jídelním lístku v restauraci vedlejšího Ensana Thermal Hotelu ****.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu máte přes vyhřívanou chodbu přímý přístup do jednoho z nejmodernějších a největších lázeňských areálů v Budapešti v sousedním lázeňském hotelu Thermal Margaret Island. Najdete v něm například venkovní i krytý plavecký bazén, termální bazén s léčivou vodou (37 – 38 °C), termální gymnastický bazén, bazén s podvodní trakcí, rekreační a Kneippův bazén. V saunovém světě se prohřejete ve finské, parní, infračervené či aroma sauně. Dopřát si můžete některou ze široké nabídky masáží a lázeňských či kosmetických procedur. Součástí areálu je také solarium, sluneční terasa a odpočinková zóna.

Něco navíc

Margaretin ostrov nabízí zcela ideální podmínky pro běh. Nachází se na něm totiž jedna z nejkrásnějších běžeckých tras v kulisách ostrovního parku. Využít můžete také hotelové fitness o rozloze 400 m².

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Ensana Grand Margaret Island Health Spa Hotel****

Margitsziget , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 1 889 4777

sales.th@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování placené 11 - 15 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1,2 km