Nezapomenutelná dovolená v hotelu La Limonaia *** s výhledem na oblíbené jezero Lago di Garda v severní Itálii. Užijte si rodinnou dovolenou v populární lokalitě plné zajímavostí. Platnost až do října.
Nezapomenutelná dovolená v hotelu La Limonaia *** s výhledem na oblíbené jezero Lago di Garda v severní Itálii. Užijte si rodinnou dovolenou v populární lokalitě plné zajímavostí. Platnost až do října.

Hlavní výhody pobytu v hotelu La Limonaia ***

  • Velmi oblíbená turistická lokalita.
  • Bohatá polopenze po celou dobu pobytu.
  • Krásný výhled na jezero Lago di Garda z pokoje hotelu.
  • Velká pláž cca 2,5 km od hotelu, menší pláž 800 m od hotelu.
  • Kupon platí od dubna až do října, můžete si tedy s předstihem vybrat místo pro svou letní dovolenou.

Rodinná dovolená v kůži Římanů

Vydejte se na dovolenou a objevte krásy největšího italského jezera Lago di Garda tak, jak ho objevili staří Římané před několika tisíci lety. Nebude sice vypadat úplně jako za starých dob, i přesto si však jistě užijete jeho rozlehlou hladinu a průzračnou vodu.

Na první průzkum se můžete vydat rovnou do historického centra města Limone Sul Garda (cca 2,5 km). Pokud ovšem nejste zdatní turisté, můžete využít hotelový autobus za poplatek 1 €/osoba, který vám celou cestu usnadní.

Těšit se můžete na útulné ubytování v hotelu La Limonaia *** pod skalním útesem. Na rozdíl od starých Římanů totiž budete bydlet v elegantně zařízených pokojích s překrásným výhledem na jezero a okolní krajinu. Hotel se nachází v rozlehlém parku s olivovníky, oleandry, cypřiši a přírodním vodopádem.

Typy pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj (cca 16 m², min. 2 dospělí/max. 2 dospělí + 1 dítě): sprcha/WC, fén, SAT-TV, trezor, telefon, topení, klimatizace (cca 01.07. – 31.08.), balkón nebo terasa.
  • Rodinný pokoj (cca 16 m², min./max. 2 dospělí + 2 děti) jsou vybaveny podobně jako dvoulůžkové pokoje. Navíc jsou zde dvě přistýlky.
  • Oba typy pokojů jsou za stejnou cenu, můžete si tak bez obav vybrat, který vám více vyhovuje.

Relaxace po náročném dni vás zaručeně nakopne

Za příplatek si můžete zakoupit i vstup do wellness centra, které vám po náročném dni přijde vhod. Ve wellness centru se můžete těšit na parní lázeň, vanu se slanou vodou, vitárium, regenerační sprchu, Kneippův bazén, bio saunu, ledový vodopád, vyhřívanou lavici, solarium, hydromasáž, vodopád a pokud chcete nabrat svaly i na dovolené, můžete využít posilovnu.

V hotelu dále najdete recepci, společenskou místnost, výtah (v hlavní budově), bar, restauraci, kavárnu a krytý bazén. V letních měsících určitě oceníte i venkovní bazén u hotelu, ve kterém si budete moci prověřit své plavecké schopnosti nebo si jen tak zarelaxovat. Hotel je child friendly a tak si můžete být jisti, že se dovolená bude líbit i dětem. Na vydovádění je pro ně k dispozici dětský bazén a dětské hřiště.

Nádherná příroda v oblasti Lago di Garda

Limone to je typické gardské letovisko, kde si přes den můžete dopřát sluníčko a koupání na krásných plážích, večer zase příjemné procházky a ochutnávku místní kuchyně s vaší drahou polovičkou. Na promenádě kolem jezera můžete narazit na olivovníky, agáve, palmy a také citronovníky. Právě ty daly městečku své jméno - Limone.

Gardské jezero je největším italským jezerem, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné, středomořské klima a díky příznivým povětrnostním podmínkám je Lago di Garda ideálním místem pro vodní sporty jako kitesurfing, windsurfing, plachtění, apod.

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavní park, Peschiera) - zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě - navštivte například Kouzelný dům nebo se pověste hlavou dolů a poznejte svět z jiné perspektivy.
  • Canevaworld -  to je kombinace atrakcí, filmových show a kaskadérských přehlídek.
  • Arena di Verona -  milovníci kultury zajásají, nabízí se jim totiž jedinečná podívaná na operu přímo pod širým nebem. Samotné městečko Verona pak skýtá spoustu památek a malebných křivolakých uliček, které potěší každého turistu.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky této hory a vyjeďte rotační kabinou lanovky téměř do nebes.
  • Muzeum vína či muzeum výroby olivového oleje.
Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Via Sopino Alto 3 , Limone Sul Garda BS
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: 02843790210


+420 776 608 308

info@slevoking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná