Třpytící se hladina jezera Lago di Garda, neomezený vstup do bazénu, polopenze a skvělá italské kuchyně - tohle bude ta nejlepší dovolená. Bydlet budete v Hotelu Rosa *** přímo na břehu jezera a jen kousek od Malcesine.
Třpytící se hladina jezera Lago di Garda, neomezený vstup do bazénu, polopenze a skvělá italské kuchyně - tohle bude ta nejlepší dovolená. Bydlet budete v Hotelu Rosa *** přímo na břehu jezera a jen kousek od Malcesine.

Hotel přímo na břehu jezera

Hotel Rosa *** je situován přímo na břehu známého italského jezera Lago di Garda. Během 5 minut jízdy se odtud dostanete do krásného městečka Malcesine.

Během pobytu vás čeká ubytování ve dvoulůžkových pokojích (cca 10 m², min./max. 2 dospělí) s výhledem na svah a skály s omezeným denním světlem. Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchou a WC, fén, topení, trezor, telefon a TV. Za příplatek je možné ubytování v prosluněných pokojích s balkonem s výhledem na jezero.

Těšte se na polopenzi během které ochutnáte italské i mezinárodní dobroty. Součástí hotelu je velká zahrada s bazénem, který ke svému odpočinku můžete využívat neomezeně. Krásná je také terasa s dech beroucím výhledem přímo na jezero.


Termíny

  • Sezona A: 17.9. - 21.10.
  • Sezona B: 28.5. - 2.7. a 10.9. - 17.9.
  • Sezona C: 2.7. - 23.7. a 27.8. - 10.9.
  • Sezona D: 23.7. - 26.8.

Lago di Garda: nádherná příroda, jezero i výlety

Malcesine je typickým gardským letoviskem, kde si přes den dopřejete sluníčko a koupání na krásných plážích, večer zase příjemné procházky po promenádě s přístavem a romantickými uličkami plných obchodů barů a restaurací, kde můžete okusit vyhlášenou italskou kuchyni.

Městečko nabízí spoustu vyžití. Vydejte se k hradu Castello Scaligero ze 13. století, kostelu Santa Maria di Navene, paláci Palazzo dei Capitani nebo se vyvezte moderní lanovkou na horu Monte Baldo a pokochejte se výhledem na jezero. Skvělým zážitkem je také plavba lodí po jezeře a výlet do města plného citrónovníků - Limone sul Garda.

Jezero Lago di Garda se nachází na severu Itálie na pomezí Alp a patří mezi *největší italské jezero**, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné středomořské klima

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavní park, Peschiera) - zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě - navštivte například Kouzelný dům nebo se pověste hlavou dolů a poznejte svět z jiné perspektivy.
  • Canevaworld - to je kombinace atrakcí, filmových show a kaskadérských přehlídek.
  • Arena di Verona - milovníci kultury zajásají, nabízí se jim totiž jedinečná podívaná na operu přímo pod širým nebem. Samotné městečko Verona pak skýtá spoustu památek a malebných křivolakých uliček, které potěší každého turistu.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky této hory a vyjeďte rotační kabinou lanovky téměř do nebes.
  • Muzeum vína či muzeum výroby olivového oleje.
Hotel Rosa *** (CK Nic než pryč)

Hotel Rosa *** (CK Nic než pryč)

Val di Sogno 17 , Malcesine
Itálie

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná