Dopřejte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda a ubytujte se v 3* hotelu Albergo Deva. Těšte se na chutnou polopenzi, vstup do venkovního bazénu a ochutnávku olivových olejů. Dítě do 5 let zdarma.
Dopřejte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda a ubytujte se v 3* hotelu Albergo Deva. Těšte se na chutnou polopenzi, vstup do venkovního bazénu a ochutnávku olivových olejů. Dítě do 5 let zdarma.

Osobně ověřený hotel u jezera Lago di Garda

Vyrazte na nezapomenutelnou dovolenou do slunné Itálie k největšímu italskému jezeru, které vás zaručeně oslní čistou vodou a velikostí - jezero je téměř 52 km dlouhé. Bydlet budete v hotelu Albergo Deva ***, který leží cca 3 km od centra městečka Riva del Garda a jezera Lago di Garda a to na panoramatickém místě v obležení zeleně.

Pokoje hotelu jsou útulně zařízeny. Najdete zde TV/SAT, trezor a vlastní sociální zařízeni (WC, sprcha).


Termíny


  • Sezona A 10.9. - 8.10.

Pro hosty je v hotelu dále k dispozici bar, restaurace/pizzerie a nádherná zahrada s venkovním bazénem, lehátky a slunečníky. 

Snídaně probíhá formou bufetu, kde budete mít na výběr ze slaných a sladkých pokrmů. Při snídani navíc obdržíte večerní menu a vyberete si to, co vám bude vyhovovat - předkrm, hlavní jídlo a dezert nebo si místo nabízeného menu zvolit pizzu (kromě dne, kdy je pizzerie zavřená) a dezert. Večeře je podávána v nejvyšším patře hotelu a tak budete mít z terasy restaurace nádherný výhled na jezero Lago di Garda.  

Dovolená v oblíbené lokalitě u jezera Lago do Garda

Jezero Lago di Garda se nachází na severu Itálie na pomezí Alp. Gardské jezero je největším italským jezerem, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné středomořské klima a díky příznivým povětrnostním podmínkám je Lago di Garda ideálním místem pro vodní sporty jako je kitesurfing, windsurfing, plachtění apod.

Samotné městečko Riva del Garda je velice živým a příjemným letoviskem -  na každém rohu najdete kavárničky, restaurace, pizzerie a cukrárny s výbornou italskou zmrzlinou.

Další tipy na výlet:

  • Vodopády Varone - jedinečná podívaná na romantické vodopády, které jsou obklopené upravenými zahradami.
  • Římské lázně Terme Romane - vyměňte na jeden den jezero za výlet do historie. Přímo v městečku Riva del Garda najdete tyto lázně jako pozůstatek doby římské.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky této hory a vyjeďte rotační kabinou lanovky až téměř do nebes.
  • Jezera Lago di Tenno, Lago di Ledro - vydat se můžete i k dalším nedalekým jezerům, které nabízí jedinečnou podívanou.
  • Gardaland (zábavní park, Peschiera) -  zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě - navštivte například Kouzelný dům nebo se pověste hlavou dolů a poznejte svět z jiné perspektivy.
Hotel Albergo Deva *** (CK Nic než pryč)

Hotel Albergo Deva *** (CK Nic než pryč)

Località Deva, 3 , Riva del Garda
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IČO:IT-02843790210


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování