Navštivte nejslavnější italské jezero Lago di Garda a užívejte si koupání v azurově modré vodě. Těšit se můžete na polopenzi a bazén v hotelu Marco Polo *** jen 600 metrů od jezera. Děti do 5 let zdarma.
Navštivte nejslavnější italské jezero Lago di Garda a užívejte si koupání v azurově modré vodě. Těšit se můžete na polopenzi a bazén v hotelu Marco Polo *** jen 600 metrů od jezera. Děti do 5 let zdarma.

Hotel Marco Polo *** s vynikající polohou jen 600 metrů od Lago di Garda

Italské jezero Lago di Garda patří mezi největší skvosty celé země. Vydejte se proto na svoji dovolenou právě sem a nechte se každý den unášet křišťálově čistou vodou a tou pravou letní pohodou. Díky ubytování v hotelu Marco Polo ***, který leží asi 600 m od jezera, si vaši dovolenou perfektně užijete.

Hotel nabízí ubytování ve dvou typech pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (max. 2 dospělí + 1 dítě): sprcha/WC, fén, telefon, SAT-TV, topení, trezor, balkón nebo terasa.
  • Rodinný pokoj (max. 2 dospělí + 2 děti): podobné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, disponují navíc dvěma přistýlkami.

V hotelu dále najdete bar, restauraci s grilem, výtah (v hlavní budově), velkou zahradu, bazén pro dospělé i děti, dětský koutek. K dispozici je také parádní sluneční terasa.

Samotný hotel najdete asi 1,5 km od centra městečka Gardy. Nachází se v klidné, panoramatické lokalitě v rozlehlém parku s výhledem na záliv San Vigilio. Nejbližší pláž je od hotelu vzdálena cca 1,5 km.

Výlety do okolí - Verona nebo zábavní parky

Městečko Garda je skvělým místem pro dovolenou, najdete tu romantická náměstí, úzké uličky s obchůdky, restaurace nebo italské kavárny. Samozřejmostí je také přístav.

Na procházku se můžete vypravit třeba na sever města, kde leží záliv Punta San Vigilio a la Baia delle Sirene, kde najdete krásné čisté pláže a přímo azurovou vodu.

Promenáda vedoucí na jih vás zavede do městečka Bardolino (3 km), které je známé svým červeným vínem. Cestou se můžete osvěžit v řadě barů či jen tak posedět na lavičce a kochat se jedinečným pohledem na jezero.

Na výlety se můžete vydat i mimo Gardu. Za návštěvu rozhodně stojí:

  • Gardaland (zábavní park, Peschiera) - zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě - navštivte například Kouzelný dům nebo se pověste hlavou dolů a poznejte svět z jiné perspektivy.
  • Canevaworld - to je kombinace atrakcí, filmových show a kaskadérských přehlídek.
  • Arena di Verona - milovníci kultury zajásají, nabízí se jim totiž jedinečná podívaná na operu přímo pod širým nebem. Samotné městečko Verona pak skýtá spoustu památek a malebných křivolakých uliček, které potěší každého turistu.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky této hory a vyjeďte rotační kabinou lanovky téměř do nebes.
  • Muzeum vína či muzeum výroby olivového oleje.
Hotel Marco Polo (CK Nic nez pryc)

Hotel Marco Polo (CK Nic nez pryc)

Via dei Cipressi , Località Corno, Garda
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IT028437902


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná