Luxusní ubytování v hotelu La Limonaia*** s výhledem na jezero Lago di Garda v severní Itálii s polopenzí a bazénem. Užijte si rodinou dovolenou v populární lokalitě plné zajímavostí. Termíny i na léto 2016.
Luxusní ubytování v hotelu La Limonaia*** s výhledem na jezero Lago di Garda v severní Itálii s polopenzí a bazénem. Užijte si rodinou dovolenou v populární lokalitě plné zajímavostí. Termíny i na léto 2016.

Dovolená v hotelu s výhledem na italské jezero Lago di Garda

Přemýšlíte, jak udělat sobě nebo vašim nejbližším radost? A co třeba pobytem u největšího italského jezera Lago di Garda v hotelu La Limonaia***? Hosté si zde užijí skvělou dovolenou na kraji malebného městečka Limone sul Garda, které patří k jedné z nejvyhledávanějších destinací pro dovolenou ve střední Evropě.

Hotelový komplex s překrásným výhledem na jezero Lago di Garda je situován na kopci pod skalním útesem. Do historického centra města je to jen 2,5 km (možnost využít hotelový autobus za 1 €). Veřejná hlavní pláž u centra města je vzdálena zhruba 2,5 km, další pláž (ta je však o poznání menší) leží od hotelu 800 metrů. Hotel se nachází v rozlehlém parku s olivovníky, oleandry, cypřiši a přírodním vodopádem.

Pokoje jsou elegantně zařízeny a poskytnou vám příjemné prostředí pro strávení vaší dovolené. V restauraci hotelu si pochutnáte na italské i mezinárodní kuchyni doprovázené výběrem italských vín. Dále zde najdete pizzerii, bar a hlavně vyhlídkovou terasu s jedinečným pohledem na jezero.

Typy pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj (cca 18 m², min. 2 dospělí/max. 2 dospělí + 1 dítě): sprcha/WC, fén, SAT-TV, trezor, telefon, topení, klimatizace (cca 01.07. – 31.08.), balkón nebo terasa.
  • Rodinné pokoje (připlácí se za ně u CK) (cca 18 m², min./max. 2 dospělí + 2 děti) jsou vybaveny podobně jako dvoulůžkové pokoje. Navíc jsou zde dvě přistýlky.

Dokoupit si můžete i vstup do wellness centra s parní lázní, vanou se slanou vodou, vitáriem, regenerační sprchou, Kneipp bazénkem, bio saunou, ledovým vodopádem, vyhřívanou lavicí, solariem, hydromasážemi, vodopádem a posilovnou.

Hotel je vybaven recepcí, společenskou místností, výtahem, barem, restaurací, kavárnou a krytým bazénem. Hosté určitě ocení také parádní venkovní bazén u hotelu, ve kterým si mohou zaplavat, relaxovat nebo si prostě jen tak užít výhled na modrou hladinu jezera (hotelový bazén můžete využívat zcela zdarma). Pro děti je zde dětský bazén a hřiště.

Nádherná příroda a možnosti vyžití v oblasti Lago di Garda

Limone to je typické gardské letovisko, kde si přes den můžete dopřát sluníčko a koupání na krásných plážích, večer zase příjemné procházky a ochutnávku místní kuchyně. Na promenádě kolem jezera můžete narazit na olivovníky, agáve, palmy a také citronovníky. Právě ty daly městečku své jméno - Limone.

Gardské jezero je největším italským jezerem, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné, středomořské klima a díky příznivým povětrnostním podmínkám je Lago di Garda ideálním místem pro vodní sporty jako kitesurfing, windsurfing, plachtění, apod.

Okolí jezera je taktéž perfektní pro výlety či vyjížďky na kole.

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (zábavní park, Peschiera) - zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě - navštivte například Kouzelný dům nebo se pověste hlavou dolů a poznejte svět z jiné perspektivy.
  • Canevaworld -  to je kombinace atrakcí, filmových show a kaskadérských přehlídek.
  • Arena di Verona -  milovníci kultury zajásají, nabízí se jim totiž jedinečná podívaná na operu přímo pod širým nebem. Samotné městečko Verona pak skýtá spoustu památek a malebných křivolakých uliček, které potěší každého turistu.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky této hory a vyjeďte rotační kabinou lanovky téměř do nebes.
  • Muzeum vína či muzeum výroby olivového oleje.
Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Hotel La Limonaia *** (CK Nic než pryč)

Via Sopino Alto 3 , Limone Sul Garda BS
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: 02843790210


+420 776 608 308

info@slevoking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná