Malebné přímořské letovisko, wellness, bohaté snídaně, obědy i večeře – ve Ville Arausa *** na vás zkrátka čeká dovolená, jak má být. Těšit se můžete na elegantní pokoje s balkonem a krásným výhledem, bohatý animační program pro děti, wellness centrum s bazény a saunami a čistou pláž vzdálenou pouhých 50 metrů.

O ubytování

Villa Arausa *** je součástí hotelového komplexu Punta ****, který se nachází v chorvatských Vodicích, jen 50 metrů od pláže a 3 minuty chůze od centra města. Díky dobré dostupnosti k moři, krásným pokojům a skvělé vybavenosti resortu jde o vynikající místo na dovolenou v podstatě pro každého. Užijete si zde nejen moře a vodní radovánky, ale i zajímavé výlety a vynikající dalmatskou gastronomii.

Z historických památek stojí za vidění například kostel svatého Kříže (500 m) z 15. století a třípatrová Čarićova věž (450 m), postavená z bílého kamene z ostrova Brač. Děti i dospělé jistě nadchne návštěva Mořského akvária a muzea (450 m) s podmořskými poklady a cca 50 druhy ryb. Projděte si určitě i městskou promenádu, ta je, mimo jiné díky bujné vegetaci, označovaná za nejkrásnější v Dalmácii.

Ještě divočejší faunu a floru najdete v Národním parku Krka (26,5 km) s nádhernými vodopády a romantickými soutěskami. Pokud si potrpíte na výlety do přírody, zkuste i Národní park Kornati (40 km), který se skládá ze 147 ostrovů a zabírá plochu cca 300 km². Největším ostrovem je Kornat, po kterém je i celý národní park pojmenovaný.

Objevovat můžete i okolní letoviska, pěšky dojdete do Tribunje (2,6 km) a Srimy (3,7 km) s krásnými plážemi a historickými památkami, autem či jinou dopravou si můžete zajet i do Zadaru (78 km) a Splitu (98 km). V Zadaru patří mezi nejzajímavější atrakce umělecké instalace Pozdrav slunci a Mořské varhany. Uvidíte zde ale i spoustu kostelů a jiných historických památek. Ve Splitu si projděte Diokleciánův palác a promenádu nebo vystoupejte na kopec Marjan.

Kde budete spát?

Přivítá vás elegantní, moderní pokoj s interiérem laděným do tlumených barev, kde se vám bude krásně odpočívat. Všechny pokoje jsou klimatizované a vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu a WiFi připojení. Každý pokoj má navíc vlastní balkon s posezením a krásným výhledem.

Pokoj Standard měří 18 m² a je vybavený pohodlnou manželskou postelí, televizí, psacím stolem, trezorem a minibarem. V koupelně najdete sprchový kout a fén. Pokoj neumožňuje přistýlku, je tak vhodný maximálně pro 2 osoby.

Pokoj Superior je oproti variantě Standard větší (23 m²) a kromě manželské postele se do něj vešla i rozkládací pohovka, na které je možné ustlat přistýlku pro třetí osobu. Vybavení jinak zůstává stejné, v pokoji najdete psací stůl, televizi, trezor a minibar, v koupelně potom sprchový kout a vysoušeč vlasů.

Na čem si pochutnáte?

O vaše stravování se postará restaurace Pinia v Hotelu Punta ****. Snídaně, obědy i večeře se zde servírují formou bufetu s vyváženou nabídkou regionálních i mezinárodních pokrmů. Ke každému jídlu si navíc můžete dopřát nealkoholické nápoje, pivo a víno v neomezeném množství.

V Hotelu Punta **** můžete vyzkoušet i další podniky – menší restauraci Ecclesia se skvělou nabídkou jídel i kvalitních vín, Lobby bar, kde vám připraví kávu, čaj, koktejl i malé občerstvení, nebo La Belle Vie Bar přímo u pláže, kde se jednou týdně odehrávají hudební večery.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací se přesunete opět do Hotelu Punta ****, tentokrát do jeho wellness centra. Na ploše 400 m² zde čeká vyhřívaný krytý bazén s hydromasáží, venkovní bazén s lehátky, sauna, parní lázeň a pestrá nabídka masáží a jiných procedur. Součástí wellness centra je také moderně vybavená posilovna.

Cestujete s dětmi?

Děti se mohou těšit na zábavný animační program a každodenní aktivity. Vyřádí se také na venkovním dětském hřišti a v dětském bazénu.

Villa Arausa ***

Villa Arausa ***

Grgura Ninskog 12 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Rudan d.o.o. IČ: 0699837


Tel: 022/451-484

helena.bilac@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
1 km