Užijte si dokonalý pobyt plný relaxace, turistiky či lyžování v Grand Hotelu Bellevue ****, který najdete ve slovinském městě Mariborsko Pohorje, a to přímo u lyžařského střediska a jen kousek od města Maribor. Čeká vás odpočinek v hotelovém wellness s 5 různými druhy saun, gastronomické nebe v hotelové restauraci Apolonija, ale třeba i výlet do hor.

O ubytování

Grand Hotel Bellevue **** svým hostům nabízí vskutku výjimečnou polohu. Leží totiž přímo na svazích ski areálu a zároveň jen 12 km od druhého největšího slovinského města Maribor. Přírodní i kulturní památky tak budete mít snadno na dosah. V kombinaci se skvělou gastronomií a moderním wellness je dokonalá aktivní dovolená zkrátka zaručena.

Ski areál Mariborsko Pohorje, na jehož sjezdovce se hotel nachází, je největší lyžařské středisko ve Slovinsku a nabízí 42 kilometrů sjezdovek všech úrovní obtížnosti. Je tedy vhodný jak pro děti a méně zkušené lyžaře, tak pro vyznavače černých sjezdovek.

Pokud na svazích pohoří Pohorje zrovna neleží sníh, jedná se o turistický ráj protkaný trasami pro výlety pěšky i na kole. Dovedou vás například na Mariborskou rozhlednu (1,5 km), k vodopádu Framski (3,8 km), ke zřícenině hradu Framski (11 km) nebo ke zřícenině hradu Gromberg (20 km).

Během pobytu byste rozhodně měli navštívit okouzlující město Maribor (12 km) plné památek a skvělé gastronomie. Chloubou města je nejstarší vinná réva na světě, o které se dozvíte v Domě Staré révy (10 km). Milovníci vína by měli navštívit také Vinagovy sklepy (10,5 km), což je největší a nejstarší vinný sklep ve Slovinsku a Piramidu (12 km) – vyhlídkové místo uprostřed vinic. Za vidění stojí dále Hlavní náměstí s renesanční radnicí (10 km), Mariborský hrad (10,5 km) a historická čtvrť Lent (9 km). Perfektním místem pro přestávku během výletu je kavárna Luft 360° (11 km), která je umístěná na střeše mrakodrapu, a tak si zde kromě občerstvení vychutnáte také nádherný panoramatický výhled na celé město.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních dvoulůžkových nebo rodinných pokojů, z nichž některé nabízejí možnost přistýlky. Vždy budete mít k dispozici připojení k WiFi zdarma.

Na výběr máte z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj (25 m²) s vlastní koupelnou je vybaven televizí, minibarem, telefonem a trezorem. Některé z pokojů mají možnost přistýlky a za příplatek je možné zajistit pokoj s balkonem.

  • Rodinný pokoj (30 m²) s vlastní koupelnou je vybaven manželskou postelí, televizí, minibarem, telefonem, trezorem a rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku pro 2 osoby (2 malé děti).

  • Family Suite (65 m²) se skládá ze dvou propojených místností a vlastní koupelny. Součástí je ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním koutem a s možností až dvou přistýlek formou rozkládacího gauče (ideální pro 2 menší děti). K vybavení náleží televize, minibar, trezor a telefon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s letní terasou si pochutnáte na tradiční regionální kuchyni připravené z kvalitních čerstvých surovin. Těšte se například na domácí uzeniny, sýry, paštiky, čerstvé pečivo i dezerty. Chybět nebudou ani speciality jako pohorská omeleta, telecí guláš nebo houbová polévka.

Lahodná polopenze má formu bufetu, takže si během snídaní a večeří budete moci dopřát všechny dobroty podle vlastní chuti. Do předchozí domluvě s personálem je možné zajistit dietní stravování. Příjemným místem k večernímu posezení se sklenkou oblíbeného nápoje je bar a místnost s krbem.

Kde budete relaxovat?

Kombinace nádherné okolní přírody, čerstvého vzduchu a odpočinek v hotelovém wellness budou mít na vaše tělo i duši blahodárný relaxační účinek. Po dni v horách se prohřejete ve finské, parní nebo infra sauně. K dispozici je také laconium, tedy nízkoteplotní suchá sauna. Poté je možné se ochladit v ledové jeskyni, zážitkových sprchách nebo na čerstvém horském vzduchu na venkovní terase, která je součástí odpočinkové zóny. Pokud zatoužíte po trošce hýčkaní, dopřejte si některou z masáží.

Pro aktivní hosty je připraveno skvěle vybavené fitness centrum s kardio zónou a posilovacími stroji.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se za každého počasí postará venkovní hřiště s mnoha atrakcemi a vnitřní herna plná hraček.

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Grand Hotel Bellevue **** (SLO)

Na slemenu 35 , Mariborsko Pohorje
Slovinsko

Provozuje společnost:
Hoteli in turizem Rogaška d.o.o. IČ: 5825083000


00385992101423

belldonslo@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Aquapark
17 km
Sjezdovka
100 m