Užijte si léto u moře! V chorvatském městečku Vodice najdete Villu Kristínku s komfortními apartmány pro 2 až 6 osob s vlastní kuchyňkou. Výhodou je, že se nachází jen 500 m od nejbližší pláže a moře, zároveň to budete mít blízko ke všem restauracím, barům a dalším lákadlům.

O ubytování

Villa Kristínka se nachází v srdci příjemného chorvatského letoviska Vodice. Z ubytování je to k moři pouze 4 minuty chůze. Kromě oblázkových pláží, křišťálově čisté vody a romantických úzkých uliček se můžete těšit na nádhernou promenádu lemovanou palmami (1 km). Centrum města nabízí spoustu možností sportovního i kulturního vyžití a gastronomických zážitků. Za návštěvu rozhodně stojí Národní park Krka (40 km) s dechberoucí panenskou přírodou a možností koupání s vodopády. Nedaleké město Šibenik je plné historických památek včetně katedrály sv. Jakuba, která je součástí Seznamu kulturního dědictví UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze čtyř nově zrekonstruovaných apartmánů studiového typu s balkonem. Všechny apartmány jsou vybaveny klimatizací, WiFi připojením a satelitní televizí se zahraničními programy včetně slovenských. Součástí je také vybavená kuchyňka s dvouplotýnkou, lednicí a rychlovarnou konvicí. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchovým koutem. Na společné terase je hostům k dispozici gril.

Něco navíc

O vaši pohodovou dovolenou se po celou dobu bude starat slovensky hovořící personál. Součástí villy je půjčovna kol, která jsou v této lokalitě ideálním dopravním prostředkem pro cestu na pláž i na výlety do okolí.

Villa Kristínka

Villa Kristínka

Male Vruje 18/a , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Peter Gajdošík IČ: 50704435


+421 911 110 888

info@chorvatskovodice.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
100 m