Užijte si parádní letní dovolenou v Chorvatsku v letovisku Vodice. Čeká vás ubytování v luxusním Hotelu Villa Arausana & Antonina ****, který najdete přímo na pláži a jen kousek od centra města, barů a restaurací. V ceně je chutná polopenze formou bufetu, vstup do venkovního bazénu a využití lehátek. Děti do 7 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Villa Arausana & Antonina **** najdete v chorvatském městečku Vodice, známém a velmi oblíbené letovisku Dalmácie. Hotel je situován přímo na pláži a jen pár metrů od moře. Kdyby vám nestačila pláž přímo u hotelu, vyzkoušejte například oblíbenou pláž Punta (300 m) vyznamenanou Modrou vlajkou za mimořádnou čistotu prostředí. Blízko to budete mít také do centra městečka, barů, restaurací a kaváren. Za vidění stojí Čarićova věž (700 m), původně obranná stavba ze 17. století, jejíž nádvoří je dnes pravidelným dějištěm nejrůznějších kulturních akcí. Prohlédnout si můžete také krásný kostel svatého Kříže (750 m).

Pěšky se po promenádě vydejte i do okolních městeček, hned vedle leží poklidná Srima (3,9 km) s krásnou pláží (také oceněnou Modrou vlajkou), na druhé straně zase najdete rybářskou obec Tribunj (2,6 km). Na delší výlet můžete vyrazit do Národního parku Krka (23,5 km) s nádhernými Skradinskými vodopády o šířce 200-400 metrů nebo do Národního parku Kornati, složeného ze 147 ostrovů, ostrůvků a útesů. Prozkoumat můžete také blízké ostrovy. Na ostrově Kaprije (44,5 km) například můžete ochutnat místní kapary, které mu daly název.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném, klimatizovaném pokoji s vlastní koupelnou. Všechny pokoje jsou moderně vybavené a mají interiér laděny do uklidňujících neutrálních tónů. Všude budete mít na dosah také WiFi připojení.

Pokoj Classic s balkonem měří 18 m² a je situován směrem k moři (ovšem bez výhledu na moře). Vybaven je pohodlným dvoulůžkem, LCD televizí, minibarem, trezorem a psacím stolem. V koupelně najdete sprchový kout, fén a toaletní potřeby. Potěší samozřejmě také vlastní balkon.

Pokoj Classic s výhledem na moře je v podstatě stejný jako předchozí varianta, jak velikostí, tak vybavením (dvoulůžková postel, TV, minibar, trezor, psací stůl, fén, toaletní potřeby). Jediným rozdílem je, že z oken a balkonu pokoje budete mít výhled přímo na mořskou hladinu.

Pokoj Superior (22 m²) je oproti pokojům Classic navíc vybaven rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka pro děti či třetí osobu. Součástí pokoje je balkon (bez výhledu na moře), psací stůl, televize, minibar, trezor a koupelna se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je La Belle Vie Restaurant & Bar, který má vnitřní a venkovní část. Těšte se na lahodné snídaně a večeře formou bufetu. Během dne si zde můžete dát svačinku, kávu s dezertem nebo koktejl, večer se zde pořádají akce s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci poslouží venkovní bazén, ke kterému budete mít neomezený přístup. Využít můžete také lehátka, která jsou umístěna kolem bazénu i u baru s výhledem na moře.

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Grgura Ninskog 6-8 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Rudan D.O.O. IČ: MB00699837


+385 22 460 677

arausana.antonina@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
2,4 km
Aquapark
11 km