Prožijte letní dovolenou u moře v oblíbeném letovisku Baška Voda na jihu Chorvatska. Ubytujete se v moderním Penzionu Radič, pokoje jsou klimatizované a mají tu i gril a české pivo. K moři je to pouze 350 metrů a za doplatek si můžete dokoupit také polopenzi či autobusovou dopravu až na místo.

O ubytování

Penzion Radič se nachází v klidné části oblíbeného letoviska Baška Vodaa ve vzdálenosti jen 350 metrů od moře. Místo je jako stvořené pro relaxaci i aktivní odpočinek. Na své si přijdou jak rodiny s dětmi, tak milovníci nočního života a sportu. Na dosah budete mít několik pláží i promenádu podél pobřeží s restauracemi, kavárnami a bary. Příjemnou procházkou podél moře dojdete na jednu z nejoblíbenějších pláží této oblasti – Punta Rata (3 km). Leží zde ikonický kamenný ostrůvek Kamen Brela, který je symbolem celé oblasti. V nedalekém Přírodním parku Biokovo (18 km) najdete nově otevřený skleněný chodník s krásným panoramatickým výhledem na Makarskou riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Kde budete spát?

Budova penzionu je nově zrekonstruovaná a moderně zařízená. Ubytováni budete ve dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji vybaveném klimatizací, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají i balkon. Hosté mohou využívat vybavenou sdílenou kuchyň, ke které náleží i venkovní terasa s výhledem na moře, jejíž součástí je i gril. Na každém patře je k dispozici lednice.

Na čem si pochutnáte?

Pokud toužíte po pobytu se stravováním, je možné si doobjednat polopenzi podávanou v nedalekém Penzionu Ivana (300 m). Podávají se servírované snídaně a večeře. Nachází se tam také bar s točeným pivem, alkoholickými a nealkoholickými nápoji i lehkým občerstvením. Platit lze i v českých korunách.

Cestujete s dětmi?

Pouze 350 metrů od ubytování leží kamínková pláž s pozvolným vstupem do moře, což ocení zejména rodiny s malými dětmi. Na pláži jsou k dispozici lehátka, slunečníky, sprchy, toalety a najdete tu také restaurace a možnosti aktivního vyžití.

Penzion Radič

Penzion Radič

Spiline ulica 18 , Baška Voda
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CK Steel Tour s.r.o. IČ: 05012546


+420731471198

info@cksteeltour.cz

Check In
od 11:30
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od moře
0 m