Dovolená na Makarské riviéře v letovisku Igrane nadchne každého. Bydlet budete 20 m od pláže v apartmánech (pro 3 - 6 osob) Ribica 1 nebo Ribica 2. V ceně jsou všechny poplatky i autobusová doprava RegioJet. Pokud se vám nebude chtít vařit, můžete si dokoupit polopenzi.

O ubytování

Apartmány Vila Ribica, které jsou vzdáleny jen 150 m od krásné oblázkové pláže s průzračným mořem, naleznete v Igrane, chorvatském letovisku na Makarské riviéře, cca 16 km jižně od města Makarská. Městečko Igrane má za sebou dlouhou historii, první zmínky o něm se objevují již v 15. století. Mezi dominanty města patří obranná věž Kula Zale (350 m) ze 17. století a krásný kostel Gospe od Ružarija (1,2 km) z 18. století. Pláže jsou v Igraně převážně oblázkové, s pozvolným sestupem do moře, díky čemuž jde o vhodné místo pro rodiny s dětmi.

Na výlet se můžete vydat k nedalekému kostelu svatého Michala (2,8 km) z 11.-12. století, nebo si projděte krásné olivové háje, které městečko obklopují. Pěšky se dostanete také do okolních menších letovisek, jako jsou Živogošće (3,2 km) nebo Drašnice (4,7 km). O něco dál čeká Podgora (8 km), kde vyvěrá léčivý pramen Klokun, a místní centrum cestovního ruchu, Makarská. Přidat můžete i trochu té horské turistiky, vyrazte třeba pokořit hřebeny pohoří Biokovo (19 km), kde se odvážlivci mohou projít také po skleněném chodníku Skywalk s jedinečným výhledem na Makarskou riviéru a Jadran.

Kde budete spát?

Ubytujete se jen pár metrů od moře, v komfortně vybavených apartmánech až pro 6 osob s klimatizací a WiFi připojením. Každý apartmán má vlastní koupelnu (některé mají i dvě), plně vybavený kuchyňský kout (dvouploténkový vařič, digestoř, rychlovarná konvice, větší lednice s mrazákem, základní nádobí - hrnce, příbory, hrnky, skleničky) a prostornou terasu s venkovním posezením.

Tří a čtyřlůžkové apartmány jsou řešené jako 2+kk se samostatnou ložnicí a obývacím pokojem s kuchyňkou. V ložnici najdete dvoulůžkovou postel a šatní skříň, v obývacím pokoji je rozkládací gauč, televize, trezor a jídelní stůl s židlemi. Koupelna je vybavená sprchovým koutem. Většina apartmánů má navíc výhled přímo na moře.

Na čem si pochutnáte?

Nechce se vám na dovolené vařit? Vychutnejte si polopenzi, která se podává v restauraci Turan (150 m od vily). Těšte se na kontinentální snídaně s pečivem, máslem, medem, marmeládami, sýry, uzeninami a zeleninou. Nechybí ani nápoje - káva a čaj. Večer se pak podává polévka, hlavní chod a dezert či salát. Vybírat můžete ze 3 hlavních jídel, včetně varianty pro hosty, kteří nepreferují mořské plody.

Něco navíc

Na pobyt pojedete klimatizovaným autobusem společnosti Vento line s nástupními místy v Praze, Jihlavě, Brně, Olomouci a Ostravě. Po cestě si během přestávek můžete zakoupit teplé i studené nápoje.

Vila Ribica (CK Cílka)

Vila Ribica (CK Cílka)

Punta 32 , Igrane
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Cílka, s.r.o. IČ: 25580841


+420 604 921 840

info@cilka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Aquapark
1,7 km