Užijte si dovolenou u moře na poloostrově Istrie v oblíbeném Chorvatsku. Hotel Villa Letan **** vám zajistí nadstandardní ubytování, v balíčku je také vstup do bazénu, na tenisové kurty a do fitness. Hotel leží v blízkosti slunné pláže.

O ubytování

Hotel Villa Letan **** nabízí luxusní ubytování nedaleko moře, národních parků i historických památek. Najdete jej v klidném městečku Peroj ležícím na nádherném chorvatském poloostrově Istria, který patří z nejoblíbenějším turistickým destinacím. Nejbližší pláž je vzdálena 1 km od hotelu. Z blízkého letoviska Fažana se lze lodí snadno dostat do Národního parku Brijuni (8 km) rozprostírající se na dvou ostrovech. Za starověkými památkami z dob Římanů se vypravte do města Pula (10 km), které je centrem celé oblasti. Najdete zde například dobře zachovaný amfiteátr, Vítězný oblouk rodiny Sergiů a mnoho kaplí, chrámů či jiných historických staveb. Na výlet se dále můžete vydat na sever do dalšího krásného historického města Rovinj (20 km) nebo za dechberoucí přírodou na poloostrov Kamenjak (22 km) na nejjižnějším cípu Istrie. Milovníci výletů na kolech zajisté ocení bohatou istrijskou síť cyklostezek.

Kde budete spát?

Těšte se ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na moře nebo do parku. K vybavení patří klimatizace, LCD televize, WiFi připojení, telefon, minibar a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte jak na mezinárodních specialitách, tak na tradiční istrijské kuchyni z těch nejkvalitnějších místních surovin jako víno, olivový olej, lanýže, sušená šunka či klobásy. Bohaté snídaně i večeře mají formu bufetu. Přes den je možné v restauraci objednávat jídla à la carte.Vynikající kávu či váš oblíbený nápoj si můžete dát ve dvou hotelových barech.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si užijete perfektní odpočinek. Najde zde tři sauny, vířivku i solárium. Zpříjemnit den si můžete také některou z profesionálních masáží a wellness procedur. Během letní sezony je v provozu velký venkovní bazén.

Něco navíc

V Hotelu Villa Letan **** si užijete parádní aktivní dovolenou. Kromě velkého venkovního bazénu zde najdete tenisové kurty, posilovnu a půjčovnu kol.

Hotel Villa Letan ****

Hotel Villa Letan ****

Peroj 450 , Vodnjan
Chorvatsko

Provozuje společnost:
A.V. LETAN D.O.O. IČ: 84461271114


+38552521006/009

info@hotel-letan.hr

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od moře
1 km
Zastávka
0,2 km