Navštivte Vodice, malebné městečko a populární letovisko v Severní Dalmácii. Léto v Chorvatsku si užijete v Apartmánech Vlado pouhých 350 metrů od oblázkové pláže s průzračnou vodou. Polopenzi i autobusovou dopravu lze přikoupit.

Vodice: skvělá letní dovolená u moře

Ubytování vás čeká v Apartmánech Vlado. Budova disponuje celkem devíti prostornými apartmány vhodnými pro skupiny i rodiny s dětmi. Na výběr máte ze dvou typů apartmánů:

TRILO 4 (pro 4 osoby) - samostatná ložnice s manželskou postelí + ložnice s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, sociální zařízení se sprchou, TV/SAT, terasa

TRILO 5 a 6 (pro 5 a 6 osob) - samostatná ložnice s manželskou postelí a dalším možným lůžkem + ložnice s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, sociální zařízení, TV/SAT, terasa

K vaření budete mít k dispozici sporák a rychlovarnou konvici, případně si můžete dokoupit polopenzi v blízkém hotelu. V horkém podnebí přijde vhod také klimatizace.


Hlavní výhody ubytování:

  • Jen 350 metrů od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře
  • Klidná lokalita města Vodice - Srima
  • Do centra města je to asi 800 metrů (po pláži nebo autobusem)

Poznejte vyhledávané přímořské letovisko

Vodice se řadí k nejatraktivnějším letoviskům Dalmácie. Nachází se v malebné zátoce u Jaderského moře a leží cca 12 km severně od Šibeniku. Rušné přes den a přitom čarovné při západu slunce - to jsou Vodice.

Vzdálenost z Brna do Dalmácie je 815 km, z Prahy 980 km. Cestovní kancelář nabízí také možnost autobusové dopravy.

Cestujte s ověřenou CK

CK For-line

CK For-line

Dominikánské nám. 8 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
FOR-LINE TOUR, s.r.o. IČ: 47903104


515 915 290

tour@forline.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování