Dovolená u moře, výborné jídlo ve formě snídaně i večeře a služby delegáta? Všechno můžete mít ve Villách Santa Maria v oblasti Paklenica v chorvatské Dalmácii. Užijte si koupání, procházky po pláži i výlet za vodopády z filmů o Vinnetouovi.

Dovolená u moře, výborné jídlo ve formě snídaně i večeře a služby delegáta? Starigrad-Paklenica je chorvatské letovisko s rozmanitými možnostmi vyžití. Můžete se osvěžit v moři, vydat se na túru po Národním parku Paklenica nebo podniknout výlet za nádhernými splavy.

Výlety na ostrovy nebo k vodopádům

Vypravit se můžete výletní lodí na nedaleké Kornatské ostrovy. V místních zátokách se kdysi ukrývali piráti, dnes je místo rájem jachtařů a najdete tu také několik nudistických pláží.

Při pobytu v Dalmácii nevynechejte největší lákadla - Národní park Krka a Plitvická jezera. Nádhernou podívanou tvoří vodopády řeky Krky o šířce až 400 m. Park si můžete projít pěšky nebo využijte i výletní lodě.

Národní park Plitvická jezera je území chráněné organizací UNESCO a zcela vás uchvátí. Šestnáct nádherných jezer propojených vodopády se proslavilo zejména ve filmech o Vinnetouovi.

Villy Santa Maria

Villy Santa Maria

Vaganačka 6 - 9 , Starigrad Paklenica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Svetlana Frimmova IČ: 48396503940


+421 940 238 369

paklenickariviera@gmail.com

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná