Z oken Hotelu International se vám naskytne pohled na malebný přístav města Rab, pláž máte pouze 10 minut chůze od ubytování, hotel má i vlastní bazén. Díky bohaté polopenzi si navíc nemusíte dělat starosti ani s jídlem.

O ubytování

Hotel International *** se nachází v srdci starobylého města Rab, které je hlavním městem stejnojmenného ostrova v Kvakerském zálivu. Rab je jedním z nejslunečnějších ostrovů Jadranu s mnoha zátokami a křišťálově čistou vodou. Nejbližší pláž je vzdálena 300 m. Upomínky na bohatou a dávnou historii Rabu jsou zde skoro na každém kroku. Ve spleti malebných úzkých uliček najdete kromě mnoha kaváren, restaurací a obchůdků i románskou katedrálu, klášter, honosný palác a kostel. Věže těchto čtyř historických památek vytvářejí ikonickou siluetu celého města. Pouze 200 m od hotelu se rozprostírá velký park omývaný mořem. Příjemné procházky podél pobřeží si dosyta užijete na dlouhé promenádě. Ostrov je známý svou překrásnou přírodou, ve které se četné zátoky mísí s borovicovými a dubovými lesy, vinicemi a olivovými háji. Výletní lodí se snadno dostanete na další Kvakerské ostrovy jako Pag, Cres či Krk. Přeplavit se můžete také do úchvatného historického města Zadar s mnoha památkami.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na starobylé město Rab. K vašemu pohodlí budete mít na pokoji k dispozici klimatizaci, WiFi připojení, satelitní televizi, minibar a telefon. Součástí je také vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci s terasou se podávají vynikající pokrmy tradiční balkánské i mezinárodní kuchyně. Každý den pobytu začnete bohatou snídaní ve formě bufetu. Z pestré nabídky teplých i studených pokrmů si vybere každý mlsný jazýček. Obědy a večeře pro hotelové hosty mají rovněž formu bufetu. Lehké občerstvení či oblíbený nápoj si můžete dát v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Na dovolené nesmí chybět ani pořádná dávka relaxu u venkovního bazénu. Prohřát se můžete v sauně nebo si dopřejte příjemnou masáž. Pokud preferujete aktivní dovolenou, je zde pro vás hotelová posilovna.

Hotel International ***

Hotel International ***

Obala Kralja Petra Krešimira IV 4 , Rab
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Hoteli Rab d.o.o IČ: 98572105185


+385 (0)51 60 20 00

reservations@hoteli-rab.t-com.hr

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,5 km