Užijte si bezkonkurenční dovolenou v oblíbeném hotelu Zagreb *** s polopenzí či all inclusive a širokou nabídkou sportů. Hotel leží přímo na pláži, 300 m od centra a kousek je i ostrov Pag.

O ubytování

Hotel Zagreb *** se nachází v malebném letovisku Karlobag přímo na pláži. Příjemnou procházkou po promenádě kolem pobřeží dojdete až do centra města (500 m) s obchůdky, kavárnami a restauracemi. Okolí nabízí také skvělé podmínky pro provozování vodních sportů jako jachting, windusrfing, potápění či šnorchlování.

Přes most se pěšky i autem dostanete na protilehlý ostrov Pag (20 km). Na Pagu leží populární pláž Zrće (29 km), která je se svými plážovými bary a hudební nabídkou pokládána za nejlepší party pláž v Chorvatsku. Zároveň ale patří i k nejudržovanějším a přes den je vhodná také pro rodiny s dětmi. Mezi další zajímavé atrakce na Pagu patří prastarý olivovníkový háj u vesnice Lun nebo tradiční sýrárna Gligora.

Milovníci turistiky a cykloturistiky by neměli vynechat návštěvu národního parku Severní Velebit, který se tyčí přímo nad Karlobagem. Ten vás okouzlí krasovými skalami Hajdučki kukovi (94,6 km) a Rožanski kukovi (49,1 km), jeskyní Lukina jama (94 km), která patří k nejhlubším na světě a celou sítí turistických stezek, včetně Premužićovy stezky (17,5 km), považované za nejkrásnější pěší stezku v Chorvatsku.

Moře a pláže

Ten pravý odpočinek se vším komfortem si užijete na městské pláži Karlobag, kterou najdete jen 500 m od hotelu. Pláž je převážně betonová a oblázková, s mělčinou pro děti. Komfort je zajištěn plážovým barem, lehátky k zapůjčení a převlékacími kabinkami.

Nejznámější pláží v Karlobagu je pak Tatinja. Ta se nachází v klidné zátoce cca 700 m od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard vybaveném klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, ledničkou, minibarem a vlastní koupelnou. Na pokoj lze umístit 2 přistýlky, celkově tak ubytuje až 4 osoby.

Za příplatek je k dispozici i pokoj Standard s balkonem. Vybavení pokoje zůstává stejné a tato varianta také umožňuje 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na mezinárodních i regionálních jídlech. Pokud vás přes den přepadne hlad nebo chuť na něco dobrého, můžete si objednat i v baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je vnitřní i venkovní bazén. Odpočinout si dále můžete v sauně nebo při příjemné masáži.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připravena spousta zábavy při animačních programech a samozřejmě také hřiště.

Něco navíc

Milovníci sportu jistě uvítají možnost zahrát si fotbal, basketbal, volejbal, mini golf či stolní tenis. Využít můžete i tenisové kurty.

Hotel Zagreb ***

Hotel Zagreb ***

Obala V. Nazora 25 , Karlobag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTEL ZAGREB D.O.O. IČ: 52455830762


+38 599 210 1423

hotelzagreb1@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
10 m