Letní dovolená v Hotelu Centinera *** u historického města Pula, centra chorvatské Istrie. Krásná oblázková pláž 30 m od hotelu, tenisové kurty a zajímavý animační program. Dítě do 12 let má pobyt zdarma.
Letní dovolená v Hotelu Centinera *** u historického města Pula, centra chorvatské Istrie. Krásná oblázková pláž 30 m od hotelu, tenisové kurty a zajímavý animační program. Dítě do 12 let má pobyt zdarma.

Dovolená v letovisku Istria

Hotel Centinera *** leží kousek od města Pula, historického centra turisticky oblíbené Istrie. Čeká vás ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky, vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, TV/SAT a klimatizací. Romantický výhled na moře můžete ještě umocnit večerním posezením na balkoně.


Pokud s sebou chcete vzít více než jedno dítě, je tu možnost připlacení rodinného pokoje, který má dvě oddělené ložnice a lze na něj umístit dvě přistýlky. I zde platí, že 2 děti do 11,9 let mají pobyt zdarma. Výši příplatku za pokoj vám sdělí cestovní kancelář.


Místní restaurace nabízí masové a rybí speciality, určitě si pochutnáte na bufetové polopenzi, k níž můžete večer navíc zdarma ochutnávat místní pivo či bílá i červená vína nebo se osvěžovat nealkoholickými nápoji.

Pláž co by oblázkem dohodil

Pouhých 30 m od hotelu je pláž, s oblázky pod nohama se pozvolným sestupem noříte do průzračně čisté vody. Okolní skály a borové lesy dokreslují dovolenou plnou koupání, opalování pod žhavým chorvatským sluncem i lenošení ve stínu.

Přímo v areálu hotelu můžete navíc využít fotbalové hřiště, tenisové kurty, dětské hřiště, změřit síly v plážovém volejbalu nebo si mimo sezonu zaplavat v krytém bazénu.

Výlety do města i do přírody

  • V římské aréně v Pule na vás dýchne historie i atmosféra gladiátorských zápasů. Kromě antického muzea přímo pod amfiteátrem je ve městě mnoho dalších římských památek.
  • Akvárium v Pule zařízené v prostorách bývalé rakousko-uherské pobřežní pevnosti se může pochlubit mořskými organizmy severního a jižního Jadranu, tropických moří i evropských řek a jezer.
  • Národní Park Kamenjak je vzdálený pouze 3 km, takže nevynechte příležitost poznat jeden z nejhezčích koutů celého Chorvatska.
Hotel Centinera *** (CK Sky Tours)

Hotel Centinera *** (CK Sky Tours)

Indije 1, Banjole , Pula
Chorvatsko

Provozuje společnost:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


Nutná komunikace e-mailem.

monika@sky-tours.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování