Opravdu netradiční dovolená na vás čeká v Chatě Zastavčas. Jak již název ubytování napovídá, v dřevěné chatě na stromě, obklopeni přírodou hodíte za hlavu veškerý stres a shon. Každé ráno dostanete vydatnou snídani a potom už je na vás, jestli se vydáte na pěší výlet nebo si zajedete třeba do krásné Třebíče (cca 16 km). Třešničkou na dortu je venkovní káď, ve které si užijete horkou lázeň pod hvězdným nebem.

O ubytování

Chata Zastavčas stojí v lese u malé vesničky Batouchovice nedaleko Velkého Meziříčí a Třebíče. Velkým lákadlem je zde krásná příroda, která vyzívá k nejrůznějším výletům. Nebudete ale daleko ani od několika zajímavých historických měst.

Pěšky se vydejte třeba k 7m rozhledně Rubačka (4,9 km) s výhledem na Velké Meziříčí nebo k loveckému zámečku Zátiší (7,3 km) z 19. století. Zdatnější turisté bez problémů dojdou i do Velkého Meziříčí (11 km), kde na ně čeká jeden z nejstarších kamenných hradů na Moravě a o kousek dál také 32 m vysoká rozhledna Fajtův kopec (12,9 km). Ať už vyrazíte pěšky, na kole nebo autem, ze svých výletních plánů rozhodně nesmíte vynechat město Třebíč (16,5 km) s působivou historií. Místní židovská čtvrť a bazilika sv. Prokopa jsou dokonce zapsány na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

V Třebíči najdete, kromě historických památek, i další skvělou atrakci - Aquapark Laguna. Za koupáním (a nejen za ním) si můžete zajet také do Jihlavy (33 km), do Aquaparku Vodní Ráj. Vodní radovánky si zde užijete celoročně. V chladnějších měsících můžete do vašeho programu zařadit i některé zimní sporty, kousek od chaty budete mít Skiareál Fajtův kopec (14 km) se 2 sjezdovkami a dětským svahem nebo lyžařské středisko Jalovec (21,5 km) s modrou a červenou sjezdovkou.

Kde budete spát?

Chata vás okouzlí útulným interiérem z masivního dřeva. Budete tu mít vše pro vaše pohodlí - 2 komfortní lůžka (mohou být spojená do manželské postele), kuchyňský kout se základním vybavením, včetně vařiče a lednice, a elektřinu ze solárních panelů. V chladnějších dnech se ohřejete u kamen a k dispozici budete mít suchý záchod a solární sprchu. Televizi či internet zde nečekejte, o to více si ale vychutnáte dechberoucí výhled z prostorné venkovní terasy.

Na čem si pochutnáte?

Snídani dostanete každé ráno v piknikovém koši a je na vás, zda si ji vychutnáte třeba na terase nebo si užijete snídani do postele. Díky vybavené kuchyňce si můžete kdykoliv během dne připravit, na co budete mít chuť. Vedle chaty je navíc venkovní ohniště, rozhodně si proto nezapomeňte nabalit špekáčky k opékání.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý relax v přírodě vám zajistí venkovní horká káď, která je v provozu po celý rok. A co může být romantičtějšího než lázeň s výhledem do krajiny nebo pod hvězdným nebem?

Chata Zastavčas

Chata Zastavčas

Batouchovice , Rudíkov, okres Třebíč
Česká republika

Provozuje společnost:
David Dobrovolný IČ: 04130693


+420 774 700 363

info@chatazastavcas.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Vířivka
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
1 km