Luxusní pobyt v Chateau Monty Spa Resortu **** si užijete. Hotel leží v krásných Mariánských Lázních a nabízí vlastní Římské lázně, wellness centrum, léčebné a relaxační procedury i chutnou polopenzi. V ceně je vyšetření lékaře a až 22 procedur, které si jistě užijete.

O ubytování

Chateau Monty Spa Resort **** se nachází se na výjimečném místě přímo nad Mariánskými Lázněmi v obklopení zámeckou zahradou. Svým hostům nabízí unikátní vyhlídku na malebné lázeňské město. Vydejte se příjemnou procházkou na Hlavní lázeňskou kolonádu (1,5 km) se Zpívající fontánou. Ochutnáte zde i blahodárnou termální vodu, například z Rudolfova a Křížového pramene. Historickou atmosféru doplněnou o moderní wellness procedury si užijete v římských lázních. Park Bohemium (3 km) nabízí expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka. V nádherné okolní krajině je mnoho vyhlídek, například Clementsova (2,5 km), Mescéryho (2 km) či Karola (1 km).

Kde budete spát?

Historie budovy sahá až do roku 1901. Interiér je laděn do zámeckého, avšak moderního stylu s maximální péčí a důrazem na každý detail.

Dvoulůžkový pokoj Standard poskytuje útulné ubytování v podkrovních prostorách. Je vybaven dvěma oddělenými lůžky, televizí, WiFi připojením, minibarem a trezorem. Na pokoji najdete i župan a pantofle do wellness. Ani zde nechybí samostatná koupelna.

Dvoulůžkový pokoj Superior s vlastní koupelnou je vybaven manželskou postelí, televizí, WiFi připojením, minibarem a trezorem. Na pokoji najdete i župan a pantofle do wellness.

Na čem si pochutnáte?

O výjimečné gastronomické zážitky hostů se starají hned 3 restaurace: Diana, Kolonáda a Montgomery. Podávají se zde snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. V letních měsících je v provozu také letní terasa La Panorama s výhledem na Mariánské Lázně. Secesně zařízená restaurace Montgomery je zaměřena na vytříbené mezinárodní speciality ve spojení s moderní českou gastronomií. V zámecky zařízené restauraci Diana si budete připadat jako v pohádce. V jídelním lístku najdete například domácí těstoviny, čerstvé ryby a mořské plody či české speciality připravené z prvotřídních tradičních ingrediencí. Vše doplňuje široký výběr domácích i zahraničních vín. Oblíbený drink, lahodnou čerstvou kávu i lehké občerstvení a domácí dezerty si vychutnáte v jedinečné atmosféře Café & Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Nechte se hýčkat v komfortním hotelovém wellness. Těšit se můžete na vnitřní bazén a římské lázně. Nechybí ani saunový svět, ve kterém se prohřejete ve finské, infra, parní a bylinné sauně. Dále je zde ledová studna a solná jeskyně. Dokonalý odpočinek a omlazení zaručuje pestrá nabídka masáží a lázeňských i kosmetických procedur. K dispozici je také fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Pobyt si užijí i malí hosté. Na uvítanou dostanou malý dáreček a během odpočinku rodičů je možné využít služby hlídání dětí. Je pro ně připraven také velký dětský koutek.

Něco navíc

Hotel nabízí i zážitkové rituály jako koncerty, ohňostroje, prohlídku města v historickém kočáře, ochutnávku vín, barmanskou školu a další výjimečné zážitky.

Chateau Monty Spa Resort ****

Chateau Monty Spa Resort ****

Příkrá 218 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
GALA HOTELS, s.r.o. IČ: 02804816


+420602354602

sales@galahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od lázní
1,6 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
5,5 km