Zažijte Karlovy Vary ve stylovém apartmá Derby Apart KVary ***. Na pokoji vás bude čekat láhev sektu a chutné snídaně vám budou zpříjemňovat rána. Relaxovat můžete v Alžbětiných Lázních SPA 5, nebo můžete vyrazit na Mlýnskou kolonádu.

O ubytování

Hotel Derby Apart KVary *** stojí v blízkosti Alžbětiných lázní (0,1 km). Tato lokace je pro objevování jednoho ze „Slavných lázeňských měst Evropy“ UNESCO naprosto ideální. Karlovy Vary jsou bohaté na typickou lázeňskou architekturu a oplývají jedinečným geniem loci.

Procházkou kolem řeky Teplé lze postupně navštívit několik významných lázeňských památek. Po Alžbětiných lázních můžete krokem dojít k elegantní litinové Sadové kolonádě (0,7 km). Objekt byl otevřen v roce 1881 a chrání jeden z mnoha přírodních pramenů v Karlových Varech.

O pár metrů dál se nachází lázeňské centrum města a neméně slavná Mlýnská kolonáda (1,1 km). Byla postavena v pseudoreneančním slohu na místě bývalých lázní koncem 19. století a její popularita trvá dodnes. Budova se zároveň chlubí titulem největší karlovarské kolonády.

V samém srdci centra leží Tržní kolonáda (1,3 km), která vznikla na pozůstatcích nejstarších karlovarských lázní. Dle legendy si právě u tohoto vřídla léčil končetiny samotný Karel IV.

Nejnovější Vřídelní kolonáda (1,5 km) vyrostla kolem oblíbeného minerálního pramenu teprve v 70. letech.

Pohodovým výšlapem se můžete dostat k slavnému Jelenímu skoku (1,4 km), který si „zahrál“ ve filmu Grandhotel Budapešť a je z něj nádherný výhled po okolí. Těchto vyhlídek nabízí město hned několik. V dojezdové vzdálenosti stojí také romansko-gotický hrad Loket (14,4 km) skrývající mnohá tajemství.

Kde budete spát?

Apartmán 2+0 (25 m²) s jednou ložnici je vhodný pro dvě osoby. Najdete v něm pohodlnou manželskou postel se základním nábytkem a televizí. Samozřejmostí je bezplatné připojení k WiFi. Koupelna má k dispozici sprchový kout i fén.

Apartmán 3+0 (49 m²) se dvěma ložnicemi ubytuje tři osoby. První ložnice má k užívání komfortní manželskou postel a balkón. Druhá ložnice obsahuje jednolůžkovou postel a je propojena s kuchyňkou s ledničkou. Apartmán je dále vybaven televizí, WiFi připojením, k dispozici je také vybavená koupelna.

Apartmán 4+0 (49 m²) je rozdělen do dvou ložnic, ve kterých se ubytují čtyři osoby. V zařízení je manželská postel a dvě oddělená lůžka. O zábavu se postará televize nebo WiFi. Jedna z ložnic je propojená s kuchyňkou s ledničkou. V apartmánu nechybí ani vlastní koupelna.

Apartmán 4+1 (100 m²) má dvě manželské postele v oddělených pokojích a rozkládací pohovku pro jednu osobu, která se nachází v obřím obývacím pokoji s kuchyňkou. Pohodlně se v něm vyspí pět lidí. Samozřejmostí je vlastní koupelna – ostatní vybavení je stejné jako v předchozí variantě.

Apartmán 4+2 (160 m²) má dvě samostatné ložnice s velkou kuchyní, která je propojena s obývacím pokojem. Každá ložnice je opatřena vlastní manželskou postelí. V obýváku jsou umístěné dva rozkládací gauče, takže se v pohodě ubytuje až šest osob. Apartmán má vlastní koupelnu i balkon a veškerou výbavu jako výše zmíněné apartmány.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně jsou formou à la carte, tedy výběrem z několika druhů jídel. Dále si můžete zvolit z bohaté nabídky čajových a kávových servisů.

Derby Apart KVary ***

Derby Apart KVary ***

Bulharská 745/15 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Galina Divotyan IČ: 01563670


774000322

bazis-group@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
40 m
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
30 km