Patříte mezi vyznavače aktivní dovolené a během pobytu se nechcete nudit ani minutu? Pak se vydejte do Wellness Hotel Bozeňov ***, kde na vás kromě pohodlného ubytování a lahodné polopenze čeká i velký sportovní areál s nekonečnými možnostmi vyžití. Ani aktivní dovolená se ovšem neobejde bez odpočinku, který si užijete v moderním wellness s vířivkou a saunami.

O ubytování

Wellness Hotel Bozeňov *** se nachází v nádherné přírodě podhůří Jeseníků. Se svou výjimečně širokou nabídkou sportovního vyžití je ideální pro všechny vyznavače aktivní dovolené.

Areál hotelu leží v překrásném údolí a nabízí pestrou škálu aktivit v srdci přírody. Najdete zde multifunkční sportovní hřiště i adrenalin park s lezeckou věží, bungee trampolínou, minigolfem, půjčovnou koloběžek i střelnicí. Děti si užijí spoustu zábavy na zážitkové stezce s mnoha zajímavými aktivitami o délce 1,8 km. Dokonalým místem pro vodní radovánky i romantické procházky jsou dvě nedaleké přehrady: Na Jahodné (400 m) a Horní nádrž (1,5 km).

Četné turistické a cyklistické trasy vás zavedou k atraktivním výletním cílům, jako je hrad Mírov (7 km), zřícenina hradu Brníčko (19 km), rozhledna Humenec (8,6 km) nebo zámek Úsov (23 km), kde je k vidění výstava lovecko-lesnického muzea.

Zábřežsko je se svým mírně kopcovitým terénem ideální pro cykloturistiku. Rozmanitá a členitá krajina nabízí jak možnosti pro rodinné vyjížďky, tak i trasy pro zdatné sportovce. Oblastí prochází prochází dálková cyklotrasa 51 (Moravská stezka) a regionální cyklotrasa 521 z Moravské Třebové do Štítů, která vede malebným údolím říčky Březná.

Skvělým cílem výletu je nedaleké město Zábřeh (8,6 km), jehož starobylým centrem vás provede Welzelova stezka upomínající na nejznámějšího rodáka – cestovatele a dobrodruha Jana Eskymo Welzla. Pokud vás jeho příběh zaujme, v historickém domě Pod Podloubím je mu věnována celá expozice. Za vidění stojí také půvabné interiéry zámku Skalička (8,7 km) a renesanční tvrz Kryštofa Hubercka v Nemili (6,2 km). Milovníkům adrenalinu doporučujeme výlet do Acrobat parku Štíty (25 km), který patří k největším a nejmodernějším světovým letním tréninkovým areálům pro freestyle ski a snowboard.

Pokud dáváte přeci jen přednost sněhu, zpestřete si zimní pobyt lyžováním ve Ski resortu Buková hora (33 km), Lyžařském areálu Zborov (20 km) nebo Ski areálu Panorama (27 km).

Kde budete spát?

V areálu není dostupný mobilní signál, a tak je toto místo ideální pro digitální detox uprostřed krásné přírody v blízkosti Jeseníků. Od civilizace však odříznuti nebudete díky WiFi připojení po celém areálu a pevným linkám na všech pokojích.

Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (15 m²) je vybaven manželskou postelí, televizí, WiFi připojením a fénem.

Třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou (15 m²) je vybaven manželskou postelí, jednolůžkem, televizí, WiFi připojením a fénem.

Rodinný pokoj s vlastní koupelnou (20 m²) je vybaven manželskou postelí, dvěma jednolůžky, televizí, WiFi připojením a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemném prostředí restaurace Bozeňov si pochutnáte na moderní kuchyni připravené z kvalitních a čerstvých surovin. Každé ráno se posilníte vydatnou snídaní v bufetové, nebo servírované formě (dle obsazenosti hotelu). Přes den je možné objednávat pokrmy ze stálé či sezónní nabídky. V rámci polopenze čeká na hosty také bufetová, nebo servírovaná večeře (opět dle obsazenosti). Záleží jen na vás, zda budete stolovat v moderním interiéru, nebo dáte přednost letní terasce.

Kde budete relaxovat?

Kromě nádherné přírody vás během pobytu nabije energií také útulné a nádherně provoněné wellness centrum. Relaxovat zde můžete ve finské či parní sauně, na vodních postelích a ve venkovní vířivce, odkud se vám zaručeně nebude chtít odejít. Součástí je také ochlazovací bazének a odpočinková zóna.

Nebo si dopřejete hýčkání v podobě masáží, tělových zábalů, rituálů a peelingů?

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno dětské hřiště s domečkem, skluzavkou a pískovištěm.

Něco navíc

Areál hotelu je doslova sportovním rájem. Zahrát si můžete například minigolf a dále zde najdete zázemí pro fotbal, tenis, nohejbal, beach volejbal a stolní tenis. Součástí hotelového adrenalin parku je půjčovna koloběžek, lezecká věž, střelnice a trampolína. Na recepci vám rádi zapůjčí i skákací boty nebo pétanque.

Wellness Hotel Bozeňov ***

Wellness Hotel Bozeňov ***

Dolní Bušínov 146 , Zábřeh
Česká republika

Provozuje společnost:
RKJ RELAX s.r.o. IČ: 29461910


583 411 299

recepce@bozenov.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
31 km