Hotel Kamzík *** najdete v srdci Jeseníků v obci Malá Morávka a jen 14 km od Pradědu. Vyberte si pokoj podle vašich představ a užijte si chutnou stravu formou all inclusive, dále také relaxaci v bohatém wellness centru. To má vnitřní i venkovní část a najdete tu bazén, několik vířivek, 7 saun, ochlazovací jezírko a odpočinkovou zónu. Děti zase nadchne dětský koutek a hřiště. Krásy okolí můžete objevovat při výletech po rozvětvené síti turistických tras, v zimě zase při běžkování nebo lyžování v pouze 1 km vzdáleném ski areálu.

O ubytování

Hotel Kamzík *** se nachází v obklopení překrásné přírody CHKO Jeseníky nedaleko oblíbených turistických středisek Malá Morávka a Karlov pod Pradědem. Okolní horská údolí nabízejí spoustu možností zajímavých aktivit po celý rok. Vydejte se objevit kouzlo Jeseníků i vy!

Okolí Malé Morávky je protkané sítí turistických tras, které vás během výletů pěšky či na kole dovedou k atraktivním výletním cílům. Vydejte se na ikonickou rozhlednu na hoře Praděd (11 km), ke zřícenině hradu Freudenštejn (19 km), na zámek Bruntál (19 km) nebo k vodopádům Bílé Opavy. V horské osadě Rejvíz (30 km) vás po rozsáhlém rašeliništi s Mechovým jezírkem provede naučná stezka. Za dobrodružstvím dávných zlatokopů se vydejte do Zlatokopeckého skazenu a Údolí ztracených štol ve Zlatých Horách (35 km)

Jeseníky jsou jako stvořené pro idylickou zimní dovolenou. Na svazích v bezprostřední blízkosti hotelu je hned několik lyžařských areálů. Kromě blízkých středisek Ski Karlov (1 km) a Ski areál Kopřivná (3 km) se mezi lyžaři těší velké oblibě také Ski areál Praděd (13 km) a Ski areál Kouty nad Desnou (20 km).

Kde budete spát?

Pokoj Classic s vlastní koupelnou nabízí komfortní ubytování pro dvě osoby. Je vybaven pohodlnou postelí, televizí, WiFi připojením a stolem s posezením.

Pokoj Comfort disponuje vlastní koupelnou a balkonem. Součástí vybavení je manželská postel, smart televize, WiFi připojení a varná konvice. Do pokoje je možné umístit dvě přistýlky ve formě rozkládacího jednolůžka.

Pokoj Superior disponuje vlastní koupelnou a balkonem. Součástí vybavení je manželská postel, smart televize, WiFi připojení, stůl se posezením, minibar varná konvice. V pokoji najdete také pohodlné křeslo, které může posloužit jako přistýlka pro jedno dítě.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu jsou dvě jídelny s letní terasou a venkovní zahrádkou. Každé ráno se posilníte během bufetové snídaně s pestrou nabídkou teplých i studených pokrmů. Večeře pro hotelové hosty mají rovněž formu bohatého bufetu.

Kde budete relaxovat?

Kromě krásné okolní přírody se o načerpání nových sil postará skvěle vybavené moderní wellness. Najdete zde vnitřní bazén, vířivku s barevnou terapií a venkovní hydromasážní vany. Po prohřátí ve finské, parní, infra nebo bio sauně se můžete ochladit v přírodním jezírku s vodu z horské bystřiny a poté si odpočinout v příjemné relaxační zóně. Dopřát si zde můžete také masáž a další léčebné procedury.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté se během pobytu rozhodně nudit nebudou. Součástí venkovního areálu je dětské hřiště a lanové centrum pro děti i dospělé. Pro případ nepřízně počasí je uvnitř dětská herna plná hraček a zábavy.

Něco navíc

Hotel nabízí skvělé zázemí aktivním hostům. Najdete zde posilovnu, tenisové a badmintonové kurty, vybavení pro stolní tenis, velkou tělocvičnu se sportovními pomůckami, a dokonce i bowlingovou dráhu.

Hotel Kamzík ***

Hotel Kamzík ***

Karlov pod Pradědem 182 , Malá Morávka
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL KAMZÍK s.r.o IČ: 29288410


554721170

info@hotelkamzik.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od lázní
17 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km