V krásné přírodě Valašska a Bílých Karpat najdete nedaleko Valašských Klobouků Rekreační středisko Královec. Ubytujte se v jednom z bungalovů, které jsou ideální až pro 4 osoby a hodí se tedy i pro rodiny s dětmi. V ceně pobytu je polopenze, využití finské sauny a také bohaté možnost vyžití pro děti i dospělé. Co třeba ping pong, kulečník či dětské hřiště s prolézačkami? Něco dobrého si připravíte na grilu nebo v ohništi.

O ubytování

Rekreační středisko Královec se nachází ve Valašských Kloboukách, v lůně Bílých Karpat. Okolní příroda přímo vyzývá k různým procházkám a výletům, mezi populární cíle patří například rozhledna na Královci (550 m), pozorovatelna Durch (2,8 km) nebo hora Klášťov (15 km) se zbytky pravěkého hradiska.

Při honbě za kulturou a historií můžete navštívit muzeum skautingu v Návojné (9 km), hasičské muzeum ve Vlachově Lhotě (9 km) nebo vojenské muzeum v Loučce (18 km).

Nedaleké město Valašské Kloubouky (3,8 km) zase nabídne celou městskou památkovou zónu s 33 pamětihodnostmi, jako je například Stará radnice, Dřevěnice Kosenka nebo Kaple Panny Marie. V létě potom můžete ve Valašských Kloboukách zajít na koupaliště(4 km), vyrazit na některou z blízkých cyklostezek, nebo si udělat výlet k Lačnovským rybníkům (9 km).

Dávku historie, ale i relaxace, vám nabídnou také proslulé Luhačovice (30 km). Zde se můžete projít po lázeňských kolonádách, obdivovat místní historické monumenty a navštívit oblíbené lázně, kde si odpočinete a načerpáte novou energii.

Kde budete spát?

Hlavu složíte v jednom z komfortních bungalovů s prosvětleným interiérem a dřevěnými doplňky. Ty ubytují až 4 osoby, můžete tedy vyrazit v páru i s rodinou. Každý bungalov má vlastní koupelnu a kromě lůžek nabízí také posezení a kuchyňský kout s lednicí a varnou konvicí.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci střediska Královec vám ráno připraví pestrou snídani formou bufetu a večer se můžete těšit na dvouchodovou večeři. Ve slunečné dny si jídlo vychutnáte na terase s úchvatným výhledem do okolí. Na místě je také menší bar s točeným pivem a dalšími nápoji.

Oběd si můžete vybrat z jídelního lístku, nebo vyrazit třeba do nedalekých Valašských Klobouk a vyzkoušet některý z místních podniků. Populární je například hostinec s vinným sklepem U Františka nebo Pizzerie u Klempířů.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu můžete k relaxaci využít finskou saunu přímo v areálu rekreačního střediska. Ta je určená až pro 5 osob.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je toto místo obklopené přírodou jako stvořené. Vydovádět se mohou mimo jiné na dětském hřišti s pískovištěm a prolézačkami, nebo ve vnitřní dětské herně.

Něco navíc

Starší děti i dospělé čeká v areálu sportovní hřiště, stůl na ping pong či kulečník. Pobyt si můžete zpříjemnit také využitím venkovního ohniště nebo grilu.

Rekreační středisko Královec

Rekreační středisko Královec

Na Královci 460 , Královec
Česká republika

Provozuje společnost:
SINNER s.r.o. IČ: 17190509


605 744 674

info@kralovec.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Zastávka
3,5 km
Sjezdovka
13,6 km