Vydejte se do severozápadních Čech, konkrétně do města Kadaň, ve kterém najdete krásný hrad, historické centrum města, Františkánský klášter, rozhlednu Svatý vrch a mnohem dalších památek a přírodních krás. Ubytováni budete v Hotelu Split **** v pokoji Comfort s terasou. V ceně je snídaně či polopenze formou bufetu, čaj a sladká svačina, ale především neomezený vstup do wellness s bazénem, saunami a odpočívárnou.

O ubytování

Hotel Split **** se nachází přímo na břehu řeky Ohře v překrásném starobylém městě Kadaň a nabízí moderní ubytování na úpatí Krušných hor a Doupovských vrchů.

Krátkou procházkou podél břehu řeky se během pár minut dostanete ke zdejší dominantě – františkánskému klášteru Čtrnácti svatých pomocníků (300 m). V klášteře sídlí městské muzeum se zajímavými expozicemi a v klášterním vinohradu si zase můžete prohlédnout různé způsoby pěstování vinné révy a probíhá zde také tradiční vinobraní.

Unikátem je kadaňská Katova ulička (1,5 km), ke které se dostanete, když se vydáte podél břehu na druhou stranu. Tato 51 metrů dlouhá ulička měří v nejužším místě pouhých 66 cm, a je tak v České knize rekordů vedena jako naše nejužší ulice. Ve městě můžete dále obdivovat malebné náměstí nebo nejdelší zachovalé opevnění v Čechách s Mikulovickou bránou (1 km).

Okolí hotelu je ideální pro všechny sportovce. Přímo kolem něj vede cyklostezka i in-line stezka. Oblíbeným cílem pro horké letní dny je vodní nádrž Nechranice (7 km). Během zimy si pobyt můžete zpestřit běžkováním nebo lyžováním ve skiareálech na Božím Daru či na Klínovci (36 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních, elegantně vybavených pokojů a apartmánů. K vybavení pokojů náleží WiFi připojení, televize a minibar. Samozřejmostí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou.

  • Pokoj Comfort (16 m²) je útulný dvoulůžkový pokoj vybavený manželskou postelí, psacím stolem a malým posezením s křesly. V koupelně je sprchový kout.

  • Pokoj Comfort s terasou je prostorný (28 m²) a nabídne terasu s výhledem na řeku, manželskou postel, psací stůl, posezení s křesly a koupelnu s vanou.

  • Apartmán Deluxe (55 m²) je vzdušná varianta s výhledem na řeku. Skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a prostorného obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou. V koupelně najdete sprchový kout.

  • Apartmán Deluxe s terasou (48 m²) zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a křesly a koupelnu s vanou. Dominantou je prostorná terasa s výhledem na řeku.

  • Apartmán President (72 m²) je ideální variantou pro náročné hosty, kteří ocení soukromí samostatné ložnice s manželskou postelí a komfort velkého obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, křesly, jídelním stolem a kuchyňkou se základním vybavením. K apartmánu navíc patří i prostorná terasa s výhledem na řeku. V koupelně se nachází vana.

  • Apartmán Family (72 m²) se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a dvěma jednolůžky, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a křesly a vybavené kuchyňky. V koupelně apartmánu je vana, nechybí terasa s venkovním posezením.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci s výhledem na řeku si pochutnáte na tradičních českých jídlech i mezinárodní gastronomii s důrazem na kvalitu použitých surovin. Otestovat můžete i pečlivě sestavenou nabídku vybraných vín z Itálie a Francie.

Hotel Split ****

Hotel Split ****

U Splitu 933 , Kadaň
Česká republika

Provozuje společnost:
FRK SPLIT s.r.o. IČ: 28746813


702 234 657

recepce@hotel-split.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 499 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
10 km
Běžkování
15 km