Penzion Harry najdete ve Vysokém na Jizerou, což je jedno z nejvýše položených horských měst v Česku. Užijte si pobyt na pomezí dvou pohoří – Krkonoš a Jizerský hor v blízkosti ski areálů i turistických atrakcí. V ceně balíčku je polopenze, privátní využití finské sauny, neomezený vstup do bazénu i vyžití pro děti v podobě hřiště a herny.

O ubytování

Penzion Harry by ani nemohl být umístěný lépe, najdete jej totiž přímo u skiareálů Sklenařice (1,4 km) a Šachty (2 km) ve Vysokém nad Jizerou (Krkonoše). Jde tak o ideální místo pro aktivní dovolenou.

Kromě lyžování či jízdy na snowboardu nabízí okolí i řadu dalších aktivity, vyrazit můžete na kratší či delší cyklovýlety a pěší túry. Mezi oblíbená místa k objevování patří rozhledna U borovice (5,2 km), obec Roprachtice (7,2 km) s roubenkami nebo horská obec Paseky (4 km) s muzeem.

Kulturní nadšence jistě osloví vlastivědné muzeum a loutkové divadlo ve Vysokém nad Jizerou (1,9 km) nebo Cimrmanova expozice v Kořenově (8,5 km). Nejen děti si bezpochyby užijí také výlet do města Harrachov (19 km), kde najdete bobovou dráhu, lanové centrum, koupaliště, terénní čtyřkolky, ale i pivní lázně nebo Ski muzeum.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních zrekonstruovaných pokojích vybavených dřevěným nábytkem. Pokoje mohou být s manželskou postelí či oddělenými lůžky, některé umožňují i přistýlku. Samozřejmostí je vlastní koupelna, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

O vaše občerstvení se postará restaurace penzionu, Hospůdka u Harryho, která je otevřená po celý den. Snídaně je zde podávaná klasicky, formou švédských stolů. Na oběd můžete vyrazit někam do okolí, nebo si vybrat z místního jídelního menu. Postaráno máte také o večeři, která sestává z polévky a hlavního jídla.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni plném aktivit si můžete náležitě odpočinout v privátní finské sauně nebo ve vířivém sudu přímo v areálu penzionu.

Cestujete s dětmi?

Vaše ratolesti se mohou dostatečně vyřádit nejen na sjezdovce, k dispozici jim je také vnitřní dětský koutek nebo venkovní hřiště. Penzion je navíc na klidném místě, daleko od hlavní silnice.

Něco navíc

Hostům je k dispozici také uzamykatelná místnost k bezpečnému uložení lyží, kol či kočárků. Výhodou je i parkování zadarmo na soukromém parkovišti.

Penzion Harry

Penzion Harry

Sklenařice 22 , Vysoké nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
Michaela Tomancová IČ: 05149002


777 766 938

info@penzionharry.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
22,7 km
Sjezdovka
50 m