Dovolená v krásném Veselí nad Lužnicí kousek od Třeboně i Českých Budějovic se zalíbí každému. Těšit se můžete na ubytování v Hotelu Lucia ***, dále na chutné snídaně, neomezený vstup do wellness centra s vířivkou a saunou, láhev vína a malé pohoštění na pokoji.

O ubytování

Hotel Lucia *** leží ve Veselí nad Lužnicí, přímo na soutoku řek Lužnice a Nežárky, a je oblíbeným místem všech párů i rodin toužících po pohodovém wellness pobytu s dobrým jídlem a spoustou výletních cílů. Zajímavostí je, že hotel byl postaven tak, aby připomínal zaoceánskou loď, z výšky je vidět kapitánský můstek i prodloužená příď.

Ideální příležitostí, jak se seznámit s okolím, je naučná stezka s infotabulemi věnovanými přírodě, kultuře a historii této lokality, která Veselím nad Lužnicí vede. Rodinám s dětmi bude vyhovovat spíše kratší okruh, vedoucí hlavně městem, zapálení turisté si mohou vyzkoušet i delší, téměř 9km trasu. Při procházce městem se nezapomeňte zastavit u krásné renesanční radnice (400 m) z 16. století nebo u gotického kostela Povýšení sv. Kříže (600 m).

Milovníci památek mohou vyrazit také na prohlídku nedalekých zřícenin, hradů a zámků. Poblíž (23 km) najdete zříceninu hradu Choustník nebo zámek Třeboň (25 km). Největší lákadlo okolí, krásný zámek Hluboká, který patří k vůbec nejnavštěvovanějším památkám v Česku, leží 29 km od hotelu. Další slavný zámek, Červená Lhota, kde se mimo jiné natáčela řada známých filmů, je vzdálený jen necelých 20 km.

V létě se podívejte k jezeru Veselské pískovny (1,8 km), kde se díky krásné písečné pláži budete cítit skoro jako u moře. A pokud chcete jen na chvíli vydechnout a užít si klid v přírodě, projděte si Přírodní rezervaci Borkovická blata (9,8 km). Jistě vás zaujmou nevšední rašeliništní rostliny, na které zde narazíte.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném pokoji s moderním interiérem. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a balkón či terasu. Samozřejmostí je WiFi připojení, k dispozici budete mít také televizi, pracovní stůl a minibar. V koupelně najdete sprchový kout a fén na vlasy.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený 2 postelemi, které je možné spojit do dvoulůžka, křeslem k posezení a pracovním stolem.

  • Třílůžkový pokoj disponuje 3 postelemi, z nichž 2 mohou být spojené do dvoulůžka. Nechybí křeslo či psací stůl.

  • Čtyřlůžkový pokoj nabídne 4 postele (samostatně nebo spojené po dvou) malou pohovku k posezení a pracovní stůl s židlí.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe má částečně oddělenou spací část s manželskou postelí a obývací prostor s pohovkami k posezení. Koupelna je na rozdíl od ostatních pokojů vybavená vanou a pokoj se může pochlubit také balkonem, šatnou a klimatizací.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují bohaté snídaně formou bufetu s pestrým výběrem čerstvého pečiva, uzenin, sýrů, cereálií, džemů a dalších dobrot. Nechybí ani čaj nebo káva.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru si užijete finskou saunu, bylinnou parní komoru i vířivku, oddechnout si můžete v odpočinkové zóně. Opravdu široká je i nabídka masáží a různých procedur, velké oblibě se těší především kolagenárium a solárium, z procedur pak rašelinové zábaly, které využívají blahodárnou půdu z místních rašelinišť.

Cestujete s dětmi?

Součástí společenské místnosti je herna s hračkami, kde se příjemně zabaví třeba při nepřízni počasí.

Něco navíc

Pro dospělé je ve společenské místnosti připravený stolní tenis a 2 posilovací stroje. V areálu hotelu si ve volné chvíli můžete zahrát také kroket nebo petanque. Pro výletníky jsou k zapůjčení kola, elektrokola či koloběžky.

Hotel Lucia ***

Hotel Lucia ***

Třída ČSA 598 , Veselí nad Lužnicí
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Lucia, s.r.o. IČ: 24722600


+ 420 723 407 416

rezervace@hotellucia.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 440 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1,8 km
Zastávka
50 m