Rožmberk nad Vltavou najdete na Šumavě a je známý především díky krásnému hradu Rožmberk, který se tyčí nad řekou Vltava. Ubytujte se v Penzionu Rožmberk Inn odkud budete mít na hrad výhled a dojdete k němu během chvilky. V ceně je kromě ubytování také snídaně, láhev vína a vstupenka na již zmiňovaný hrad. Děti do 6 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Penzion Rožmberk Inn se tyčí nad řekou ve městě Rožmberk nad Vltavou v těsné blízkosti centra města. Skvělá poloha penzionu umožňuje návštěvníkům objevovat nejen město, ale také přírodní a kulturní zajímavosti v okolí.

Ze všeho nejdříve navštivte hrad Rožmberk nad Vltavou, ke kterému to z vašeho ubytování máte jen 1 km. Prohlédněte si také Věž Jakobínku (315 m) nebo Vyhlídku pana Šalamouna (338 m). Ze vzdálenějších lákadel je nejvýznamnější nádrž Lipno, která se rozprostírá pouhých 5,6 km od penzionu či proslulá Stezka korunami stromů (10 km). Obě atrakce si užijete i v zimě. Vyzkoušejte třeba bruslení na zamrzlé hladině Lipna nebo lyžování v přilehlém ski areálu (19,9 km).

Ideálním místem pro jednodenní výlet je také malebné jihočeské městečko Český Krumlov (18 km), kde uvidíte hrad a zámek zapsaný na seznamu UNESCO, zámeckou zahradu s unikátním otáčivým hledištěm, Museum Fotoateliér Seidel, bývalý grafitový důl s důlním vláčkem a další atrakce. V zimě se tu navíc pořádají kouzelné vánoční trhy.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných dvou či třílůžkových pokojů s výhledem na řeku a město. Každý z nich je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Nechybí tu ani šatní skříň, lednička a televize. Ve všech pokojích, stejně jako v celém penzionu, máte k dispozici bezplatné WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Na výborném jídle si tu pochutnáte kdykoliv během dne, a to díky příjemné restauraci, která nabízí širokou škálu specialit jihočeské i mezinárodní kuchyně. Součástí restaurace je také bar, kde si večer připijete na zdraví a letní terasa přímo na řece Vltavě.

Něco navíc

Užívat si můžete také společných prostor, kam patří lounge pro hosty nebo zahrada.

Penzion Rožmberk Inn

Penzion Rožmberk Inn

Rožmberk nad Vltavou 45 , Rožmberk nad Vltavou
Česká republika

Provozuje společnost:
Pelikan Hotels & Restaurants s.r.o. IČ: 06413641


+420 602 484 466

info@rozmberkinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
0,3 km