Bouda Svornost, která se nachází v srdci Krkonoš přímo na svazích nad Pecí pod Sněžkou, je ideálním výchozím bodem pro turistiku po nejvyšších českých horách. Skvělé výlety si užijete díky slevám s Kartou hosta i díky vydatné polopenzi, která se postará o dostatek energie. Po návratu zpět na ubytování si můžete užít grilování ve vaší režii nebo zábavu s celou rodinou při stolním fotbalu či ping pongu.

O ubytování

Bouda Svornost se nachází na konečné stanici lanovky Zahrádky, přímo nad oblíbeným rekreačním střediskem Pec pod Sněžkou. Nezapomenutelnou aktivní dovolenou v obklopení nejvyšších českých hor si zde užijete v každém ročním období.

Bohatá síť turistických a cyklistických stezek vás dovede k atraktivním výletním cílům. Nejvyšší českou horu Sněžku (10 km) můžete zdolat po svých, nebo se nechat svézt lanovkou z Pece pod Sněžkou. Skvělými výletními cíli jsou také například Luční hora se slavnou Luční boudou (8 km), Černohorské rašeliniště (4 km), Úpské rašeliniště (9,3 km) nebo Kotlový vodopád (18 km).

Skvělou zábavu pro malé i velké návštěvníky Pece pod Sněžkou nabízí Relax Park. Součástí parku je 700 m dlouhá bobová dráha, lanové centrum, dětské hřiště s nafukovacím hradem, lezecká stěna, bungee trampolína a další atrakce.

Milovníci zimních sportů ocení, že se bouda nachází přímo na sjezdovce. Přede dveřmi ubytování si tak stačí nazout lyže a jste na svahu. Kromě oblíbeného ski areálu Pec pod Sněžkou můžete vyzkoušet například lyžařské středisko Janské Lázně (17 km) nebo poznat Krkonoše z polské strany ve ski areálu Karpacz (42 km). Vyznavači běžkování se mohou přímo před boudou napojit na Krkonošskou magistrálu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

O dostatek energie se postará lahodná polopenze. Každé ráno si pochutnáte na bufetové snídani a večer se můžete těšit na večeři o dvou chodech.

Něco navíc

K zábavě slouží společenská místnosti s televizí, videem a DVD přehrávačem. Dále je k dispozici herna se stolním tenisem a fotbálkem.

Za příznivého počasí lze využívat ohniště a gril.

Bouda Svornost

Bouda Svornost

Zahrádky 35 , Pec Pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Karlovské frgály, s.r.o. IČ: 05452210


+420 737 500 879

boudasvornost@boudasvornost.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
3 km