Český Krumlov je jedno z nejkrásnějších měst v Česku. Zavítejte sem i vy. Penzion Top najdete nedaleko historického centra města, zároveň však v klidné části. Kromě útulných pokojů se těšte na snídaně formou bufetu a využití zahrady, kde můžete relaxovat či grilovat.

O ubytování

Penzion Top se nachází v klidné části Českého Krumlova a svým hostům nabízí klid, přátelskou atmosféru a nádherný výhled na historické centrum tohoto nádherného jihočeského města.

Malebné Vnitřní Město s křivolakými středověkými uličkami, náměstím Svornosti a mnoha starobylými domy je vzdáleno pouze 1 km od penzionu. Procházkou přes něj se dostanete až ke krumlovské dominantě – hradu a zámku Český Krumlov (1,2 km), které jsou chráněnými památkami UNESCO. Pokud budete pokračovat dál, přes zámecký areál se dostanete až do úchvatné zámecké zahrady, která obklopuje letohrádek Bellarie (2 km) a najdete v ní i slavné otáčivé hlediště.

Za nádhernými výhledy se vydejte na ikonickou zámeckou věž (1,2 km) nebo na blízkou Křížovou horu (900 m). Kromě architektonických pamětihodností můžete v Českém Krumlově navštívit také zajímavá muzea a expozice, jako je například Muzeum loutek (1,2 km), Muzeum historických motocyklů (1,2 km), Muzeum vltavínů (1 km) a 3D muzeum (1 km). Technickou zajímavostí je Grafitový důl (2,5 km), kde si prohlédnete podzemí, dozvíte se o těžbě a svezete se důlním vláčkem.

Kde budete spát?

Během pobytu si odpočinete ve dvoulůžkovém pokoji, který má výhled na centrum, nebo přímý vstup za zahradu penzionu. Všechny pokoje disponují vlastní koupelnou a jsou vybaveny WiFi připojením, televizí, minibarem, fénem a rychlovarnou konvicí.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu na vás bude v závislosti na obsazenosti hotelu čekat vynikající bufetová, nebo servírovaná snídaně.

Penzion Top

Penzion Top

Středová 486 , Český Krumlov
Česká republika

Provozuje společnost:
Michal Schmidt IČ: 63881616


777255466

penziontop@gmail.com

Check In
13:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,6 km