Vyrazte do Hotelu Slezan *** v Bruntálu a spojte pobyt ve městě plném historických památek s blízkostí krásné přírody Jeseníků. Po celou dobu pobytu na vás čeká lahodná polopenze a vychutnáte si také degustační pivní prkénko. Nerušený relax si užijete ve Wellness centru Bruntál.

O ubytování

Hotel Slezan *** stojí v centru města Bruntál blízko přírody Hrubého Jeseníku. Vydejte se do vyhlášené Karlovy Studánky (19 km) a na Praděd (25 km). V létě přijde vhod vodní nádrž Slezská Harta (24 km), v zimě zase blízké ski areály z nichž nejbližší je jen 11 km od hotelu.

Kde budete spát?

Pokoj Standard je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, celkově ubytuje 2-3 osoby, díky možnosti přistýlky. U většiny pokojů najdete balkon, ze kterého se můžete kochat výhledem do okolí. Nechybí WiFi připojení, vlastní koupelna se sprchovým koutem, televize a lednička.

Pokoj Comfort na rozdíl od varianty Standard neumožňuje přistýlku, ubytuje tedy maximálně 2 osoby. Je ale moderně vybavený, v interiéru je kladen důraz na dřevo a přírodní barvy. Samozřejmě nechybí WiFi připojení, lednice a další nezbytnosti. Navíc se ale můžete těšit ještě na vanu v koupelně a zatemňovací závěsy. Některé pokoje mají balkon.

Apartmán představuje nejprostornější variantu, skládá se ze samostatné ložnice, obývacího pokoje a plně vybavené kuchyňky, včetně lednice, vařiče či mikrovlnné trouby. Celkově je apartmán vhodný až pro 3 osoby. V koupelně najdete sprchový kout a některé z apartmánů mají balkon.

Na čem si pochutnáte?

Skvěle se najíte v hotelové restauraci, která se zaměřuje především na českou kuchyni. Každé ráno se podávají snídaně formou bufetu. V letních měsících využijte také možnost posezení na zahrádce.

Kde budete relaxovat?

Za příplatek si můžete objednat některou z masáží.

Hotel Slezan ***

Hotel Slezan ***

Revoluční 20 , Bruntál
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel SLEZAN a.s. IČ: 25368575


+420 554 711 907

info@hotelslezan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
6,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
13 km
Běžkování
3,4 km