Odpočiňte si v srdci Jeseníků nedaleko Priessnitzových lázní. V Hotelu Slunný dvůr *** si kromě chutné polopenze, užijete také nové moderní wellness s bazénem, vířivkou a dvěma saunami. U hotelu je také dětské a víceúčelové sportovní hřiště, v okolí objevíte množství stezek pro pěší i cyklisty vedoucích k nepříliš frekventovaným jesenickým skvostům.

O ubytování

Hotel Slunný dvůr *** se nachází jen 300 m od věhlasných Priessnitzových lázní ve městě Jeseník. Přijeďte si odpočinout do hlubokých lesů CHKO Jeseníky s mnoha rozhlednami, jeskyněmi a krásnými horskými hřebeny, na které dohlíží Praděd 1 491 m n. m.

Blízké okolí hotelu je spjato zejména s Vincenzem Priessnitzem, nezapomeňte se proto podívat po jeho odkazech v Muzeu Vincenze Priessnitze (290 m) či Priessnitzově hrobce (550 m). Projděte se i po kolonádě (700 m), Stezce Vincenze Priessnitze s 9 zastaveními a navštivte Balneopark (1 km), kde na vás čekají ozdravné koupele pro ruce a nohy, akupresura a relaxace v přírodě.

Aktivnější výletníci samozřejmě nesmí vynechat horu Praděd (30 km), ze které uvidíte na celé pohoří Jeseníků. Po cestě se můžete zastavit v horské chatě Švýcárna (23,8 km), postavené v roce 1887, která je vyhlášená svou skvělou kuchyní. Od chaty navíc vede celá řada turistických cest, pohodlně se odsud dostanete například do Karlovy studánky (27 km), lázeňského městečka s 8 minerálními prameny a krásnou historickou architekturou.

K nejbližší sjezdovce to budete mít od hotelu jen 550 m, v zimě vás tak čekají naprosto ideální podmínky k lyžování. V okolí najdete i další lyžařské areály, zajeďte si třeba do Ski Centra Miroslav (8 km), Skiparku Filipovice (13 km) se snowparkem, dětským parkem a večerním lyžováním, nebo do Ski areálu Červenohorské sedlo (19 km) se 2 svahy.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve světlém, komfortním pokoji s interiérem laděným do přírodních barev a moderní koupelnou se sprchovým koutem a toaletními potřebami. Všechny pokoje mají také WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj (25 m²) ubytuje maximálně 2 osoby na pohodlné manželské posteli, není zde možnost přistýlky. Kromě postele je vybavený také šatní skříní, televizí a psacím stolem.

Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (26 m²) je vybavený manželskou postelí a rozkládací pohovkou, na které je možné nachystat přistýlku pro další osobu. K vybavení pokoje dále patří televize, psací stůl a šatní skříň.

Třílůžkový pokoj (28 m²) nabídne komfortní manželskou postel a samostatné jednolůžko. Nechybí další standardní vybavení ve formě televize, psacího stolu a šatní skříně.

Suite (39 m²) neboli apartmá se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s jednolůžkem a rozkládací pohovkou, celkově je tento pokoj vhodný maximálně pro 4 osoby. Nechybí psací stůl, televize a skříň, výhodou je krásný výhled na okolní hory.

Luxury Studio s perličkou je exkluzivní pokoj pro náročné. Součástí apartmánu o velikosti 40 m² je totiž velká vana, ve které si vychutnáte luxusní perličkovou koupel. K vybavení dále patří manželská postel, pohovka, sada na přípravu kávy a čaje, minibar, televize a koupelna se sprchovým koutem. Pokoj je vhodný pro 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na poctivou polopenzi v příjemné hotelové restauraci Sun s letní zahrádkou. Snídaně formou bufetu vám nabídne široký výběr nejrůznějších dobrot, od uzenin a sýrů přes vejce v různých úpravách až po vynikající buchty a koláče. Na konci dne se zase posilníte tříchodovou večeří. Místní kuchaři jsou mistry v přípravě specialit z hovězího a vepřového masa s různorodými omáčkami, ale i vynikajících moučníků a lehkých salátů. Své chuťové pohárky potěšíte i návštěvou lobby baru Moon.

Kde budete relaxovat?

Po návratu z výletu na Praděd nebo bližší Šerák můžete uvolnit své namožené svalstvo přímo v hotelu - v novém moderním wellness centru. Najdete zde jediný bazén se slanou vodou v Jeseníku, odpočinete si v horké vířivce a důkladně se zapotíte ve finské sauně nebo aroma parní sauně. Nechybí ani pestrá nabídka masáží, zábalů a rituálů, vyzkoušejte si třeba parafínový zábal, medový rituál nebo masáž s lávovými kameny.

Cestujete s dětmi?

Pokud se do Jeseníků chystáte s dětmi, uvítáte u hotelu dětské hřiště s pískovištěm, prolézačkami a skluzavkami, které je v letních měsících doplněné ještě o trampolínu.

Něco navíc

Využijte víceúčelového sportovní hřiště na fotbálek, volejbal, nohejbal, badminton nebo pétanque přímo u hotelu.

Hotel Slunný dvůr ***

Hotel Slunný dvůr ***

Priessnitzova 458/8 , Jeseník
Česká republika

+420 777 453 791

recepce@hotelslunnydvur.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
8 km
Běžkování
8 km