Na jihu Moravy je hodně míst k vidění. Začněte třeba historickým Znojmem a ubytujte se v rodinném Hotelu N ***. V rámci pobytu vás čeká polopenze, posezení u vína i hodina v sauně. Zavítejte do vinařského kraje a užijte si zdejší uvolněnou atmosféru. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Rodinný Hotel N *** je obklopený vinohrady a najdete jej v Příměticích, okrajové části Znojma. Svou polohou je tak ideální zejména k prozkoumávání města Znojma a okolí, výhodou je ale i jeho blízkost k rakouským hranicím.

Hned vedle hotelu, respektive propojený s jeho budovou, je vinný sklep centra Znovín. A ne jen tak ledajaký, pochází z poloviny 18. století a patří k největším křížovým sklepům na světě. Během pobytu máte jedinečnou možnost domluvit si prohlídku tohoto sklepa a ochutnávku vín. Při objevování města Znojma se nezapomeňte projít ke Znojemskému hradu (3,7 km), který je zároveň sídlem Jihomoravského muzea ve Znojmě, a k Rotundě svaté Kateřiny v jeho areálu. Vystoupejte na radniční věž (3,5 km) a užijte si krásný výhled na město, nebo naopak sejděte hluboko do znojemského podzemí a prozkoumejte jeho síť chodeb.

Za přírodou se vydejte do Národního parku Podyjí (12 km), projděte se okolo vodní nádrže Znojmo (3,9 km), k vyhlídkám Králův stolec (7,5 km) a Sealsfieldův kámen (10,1 km) a pokračujte podél řeky Dyje k Papírně u Devíti mlýnů (12,1 km), vyhlídce Devět mlýnů (12 km) a vinici Šobes (13 km), která je jednou z nejstarších a nejkvalitnějších v Evropě. Můžete si také přejít visuté mosty přes řeku Dyji, Šobeská lávka (12,4 km) a Lipinská lávka (13,4 km), ty zde zůstaly po pohraniční stráži ze socialistické éry.

S dětmi vyrazte k hranicím, do dětského zábavného světa Kinderwelt Hatě (15 km) s více než 200 atrakcemi. Ten je navíc součástí nákupní zóny Freeport, na své si tak zde přijdou i milovníci nakupování. Odvážlivci mohou na svůj program zařadit také sjíždění řeky Dyje na kánoích nebo raftech. Za relaxem si zase zajeďte do termálních lázní Laa an der Thaya (35 km), kde najdete bazény s termální vodou, krásné sauny, wellness procedury a zábavný dětský svět.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízeném pokoji nebo apartmánu laděném do pestrých barev. Vybírat můžete z dvoulůžkových (25 m²), třílůžkových (35 m²) a čtyřlůžkových pokojů (50 m²), k dispozici jsou také 2 apartmány až pro 5 osob (50-65 m²), klidně tedy vyrazte na dovolenou s celou rodinou. V každém pokoji budete mít k dispozici televizi, minibar a WiFi připojení. Samozřejmostí je vlastní koupelna s vanou a toaleta. Některé pokoje navíc disponují balkonem nebo terasou.

Na čem si pochutnáte?

Hotel má vlastní stylovou restauraci s barem a vinárnou, kde si každé ráno od 8:00 do 10:00 hodin pochutnáte na snídani formou bufetu (v případě menší obsazenosti výběrem z menu), kde nesmí chybět snídaňové stálice, jako jsou vajíčka v různých úpravách, čerstvé uzeniny a sýry, cereálie jogurty a džemy. Oběd si můžete objednat à la carte a na konci dne (17:00 - 20:00 hodin) vás čeká vydatná tříchodová večeře. V nabídce restaurace najdete steaky, speciality z ryb a masa, ale i bezmasá jídla nebo menu pro děti.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci si užijete v hotelové sauně, pro opravdu skvělý zážitek ji doplňte také profesionální masáží, kterou lze objednat i přímo na pokoj. Vybírat můžete mezi švédskou masáží s podporou lymfatických drah, relaxační masáží s vonnými oleji a reflexní masáží plosek nohou.

Hotel N ***

Hotel N ***

Křížové náměstí 62/4 , Znojmo
Česká republika

Provozuje společnost:
CANTARE s.r.o. IČ: 27720365


+420 515 228 164

hoteln@hoteln.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,6 km
Zastávka
50 m