Vydejte se na pobyt, který si užije celá rodina! Na jižní Moravě nedaleko Národního parku Podyjí najdete mlýn, tedy spíše Baby Mlýn. Čekají tu na vás pohodlné rodinné pokoje či apartmány, chutná polopenze, ale především skvělé wellness, do kterého budete mít každý den privátní vstup - bazén, vířivka, sauna. Děti jistě nadchne také herna a pro ty menší je připraveno i vybavení jako dětská postýlka, stupátko apod. Dvě děti do 18 let mají celý pobyt včetně přistýlky, polopenze a wellness zdarma!

O ubytování

Rodinný hotel Baby Mlýn nabízí jedinečnou možnost ubytování v prostorách zrekonstruovaného starého mlýna. Polohou i zázemím se jedná o dokonalé místo pro nezapomenutelnou rodinnou dovolenou. Baby Mlýn najdete v malebném městečku Vranov nad Dyjí nedaleko břehu řeky, odkud je nádherný výhled na protější břeh, jemuž vévodí impozantní pohádkový zámek na vysoké skále. Za horkých letních dnů se můžete osvěžit u přehrady Vranov (3 km), na jejíž březích je spousta pláží, romantických zákoutí i možností sportování. Dovolenou si můžete zpestřit také rybolovem nebo vyhlídkovou plavbou.

K zámku Vranov nad Dyjí (1 km) se dostanete krátkou pěší procházkou. Kromě prohlídky zámeckých interiérů stihnete navštívit i terasovité zahrady na jižních svazích, případně se pokochat výhledem z mnoha okolních vyhlídek, jako je například Hallamasskova vyhlídka (1 km), vyhlídka Tanečnice (1,5 km) a mnoho dalších. Dalšími oblíbenými turistickými cíli v okolí jsou například Felicitina studánka s kaplí (1,5 km), Pevnostní muzeum Vranov (2 km), zámek Uherčice (20 km) a hrad Bítov (14 km).

Za návštěvu stojí také nedaleké starobylé město Znojmo (20 km), ve kterém můžete obdivovat mohutné středověké hradby, navštívit Znojemský hrad (21 km) a Loucký klášter (23 km) či absolvovat exkurzi do znojemského podzemí (21). Milovníci vína by se měli vydat do Modrých sklepů v Novém Šaldorfu (26 km), protože tamní sklepní ulička patří k vůbec nejkrásnějším na Moravě.

Kde budete spát?

Rodinný pokoj je ideální pro rodiny až se 2 dětmi. Jeho součástí jsou vlastní koupelna s vanou i fénem a kuchyňka s lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, potřebným nádobím, jídelním stolem s posezením a dětskou jídelní židličkou. Pokoj má krásný výhled na údolí řeky Dyje a je na něm k dispozici WiFi připojení, televize a klimatizace.

Prostorný apartmán je vybaven totožně, jen je prostornější a ideální pro rodiny až se 4 dětmi. V pokojích ani apartmánech nechybí detaily jako dětské pojistky na zásuvkách, bezpečnostní zábrany, jídelní židlička, stolní hry, DVD a hudba pro děti.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás každé ráno bude čekat bohatá bufetová snídaně připravená z kvalitních lokálních surovin. Během dne je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku. Večeře mají podobu dvouchodového menu.

Kde budete relaxovat?

Těšte se na netradiční wellness v prostředí mlýna. Odpočinete si zde ve vířivce, finské sauně či vyhřívaném bazénku. Celé wellness je tvořeno tak, aby se tu líbilo především dětem. K dispozici je také venkovní bazén se slanou vodou a odpočinkovou zónou s lehátky. Pokud zatoužíte po ještě větší dávce relaxace, využijte možnost profesionálních masáží.

Cestujete s dětmi?

Hotel disponuje skvělým zázemím pro malé hosty. K dispozici je zde parádně vybavená herna. Příjemným místem pro dětské hry je také venkovní dvorek, který je vybaven houpačkami, skluzavkou a domečkem.

Vybavení pro děti k zapůjčení zdarma - dětská postýlka, vanička, podložka do vany, sedátko do vany, přebalovací podložka, nočník, stupátko, ohřívadlo lahviček, chodítko, dětská deka, bryndáčky, baby lžičky. Za drobný příplatek lze zapůjčit krosnu/nosič, sportovní kočárek, baby chůvičku, anebo zakoupit lahvičky, dudlíky, vlhčené ubrousky.

Něco navíc

Během pobytu si mohou hosté v hotelové knihovničce zapůjčit tituly z pestré škály různých žánrů.

Baby Mlýn

Baby Mlýn

Mlýnská 57, Vranov nad Dyjí , Vranov nad Dyjí
Česká republika

Provozuje společnost:
Vladimír Röss IČ: 68655436


+420 777 886 206

info@babyhotelvranov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od jezera
3 km
Zastávka
50 m