Dopřejte si luxusní pobyt během kterého si budete připadat jako králové. Nedaleko Luhačovic leží Zámek Wichterle, který slouží jako stylový 4* hotel a zároveň také jako pivní lázně. Vyberte si pokoje dle libosti - zámecký, podkrovní či mezonetový a užijte si přepychové interiéry, snídaně formou bufetu, dárek po příjezdu a především hodinovou pivní proceduru - koupel v dřevěné kádi s neomezenou konzumací piva.

O ubytování

Zámek Wichterle – Hotel a pivní lázně **** se nachází v malebném východomoravském městě Slavičín, které je z jihu obklopené Bílými Karpaty a ze severu Vizovickými vrchy. Toto jedinečné místo vás od první chvíle okouzlí zámeckou atmosférou v kombinaci s moderním stylem a špičkovými službami.

Užijete si zde dovolenou plnou klidu a pohody. Hotel je obklopen nádherným zámeckým parkem, který je dokonalým místem na procházky. Součástí parku je velký přírodní amfiteátr, volejbalová hřiště, kuželna, dřevěný altánek s tanečním kolem a také dětské hřiště. Přímo ve Slavičíně můžete navštívit městské muzeum (300 m) se zajímavou expozicí o letecké bitvě, která zde proběhla v roce 1944. Příjemnou odpočinkovou zónou i cílem pro výlety s dětmi je Pivečkův lesopark (1,2 km) s mnoha dřevěnými sochami.

Během horkých letních dnů k osvěžení vybízí jen 400 m vzdálené městské koupaliště ležící v zalesněném prostředí u rybníku Slavík. Vodní radovánky, nerušený relax i překrásná kolonáda čekají na hosty v blízkých lázních Luhačovice (12 km). Milovníci turistiky mohou okolí objevovat po mnoha turistických trasách pro výlety pěšky i na kole. Cyklisté mají v oblibě krajinu kolem nedaleké obce Šanov (5 km), která je plná rozkvetlých luk, smíšených lesů a nádherných výhledů.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s interiérem v dobovém, nebo moderním stylu. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, televizí, WiFi připojením, trezorem, fénem, župany a pantoflemi.

  • Zámecké pokoje č. 201-203, 205 se stylovým nábytkem a dekoracemi nabízí skvělou příležitost vyzkoušet si, jaké je to žít na zámku. Jsou vybavené zdobenou manželskou postelí, toaletním stolkem a psacím stolem.

  • Podkrovní pokoje č. 302-306, 308 měří cca 21 m² a najdete v nich manželskou postel a psací stůl.

  • Podkrovní pokoje s přistýlkou č. 301 a 307 mají plochu cca 39 m² a kromě manželské postele umožňují také až 3 přistýlky.

  • Rodinné mezonetové pokoje č. 208-211 jsou dvoupatrové, v horním patře se nacházejí postele, ve spodním najdete obývací prostor s křesly k posezení.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci zařízené v barokním stylu si pochutnáte na pestré nabídce specialit české, valašské i mezinárodní kuchyně. K přípravě se používají výhradně kvalitní suroviny od místních farmářů.

Delikátní pokrmy si nejlépe vychutnáte se sklenkou výtečného vína – součástí hotelu je dokonce vinný salonek, ve kterém probíhají degustace. V restauraci vám rádi vyjdou vstříc ohledně vašich dietních požadavků.

V zámecké kavárně si můžete v klidu dopřát lahodnou značkovou kávu, organické čaje, domácí limonády, míchané nápoje a samozřejmě delikátní domácí dezerty (včetně bezlepkových).

Po předchozí domluvě vám kuchaři ochotně připraví koš plný dobrot dle vašeho přání, a tak si budete moci vychutnat romantický piknik v zámeckém parku. K tomu všemu můžete přímo v hotelu zakoupit spoustu kvalitních lokálních produktů.

Kde budete relaxovat?

Zámecké wellness a pivní lázně jsou perfektním místem pro odpočinek těla i mysli. Součástí wellness je vířivka a saunový svět s bylinnou, finskou, parní a infra saunou. Den si navíc můžete zpříjemnit mnoha druhy masáží, zábalů, koupelí a dalších procedur.

V hlubokých zámeckých sklepeních jsou pro hosty připraveny modřínové vany na pivní koupele. Kromě mnoha zdravotních benefitů se jedná o netradiční zážitek, který ještě umocní neomezená konzumace piva během procedury.

Zámek Wichterle -⁠ Hotel a pivní lázně ****

Zámek Wichterle -⁠ Hotel a pivní lázně ****

Osvobození 24 , Slavičín
Česká republika

Provozuje společnost:
Roman Machala IČ: 49158937


+420608275009

hotel@zamekwichterle.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
11,7 km
Běžkování
5 km