Vydejte se na jižní Moravu a zavítejte do oblíbené vesničky Šatov. Privát Bohemia *** nabízí ubytování v několika budovách, které mají společnou zahradu. K dispozici je i vinný sklípek. Během pobytu si tak užijete nejen polopenzi, ale také džbánek vína a odpočinek ve venkovním bazénu.

O ubytování

Laurent Šatov *** nabízí příjemné rodinné ubytování v několika budovách, které mají společnou zahradu. Ubytování najdete v obci Šatov na jižní Moravě jen 9 km od Znojma. Na dosah tak budete mít všechny krásy tohoto regionu.

Pokud vás zajímají historické památky, rozhodně nesmíte vynechat návštěvu nedalekého Znojma. Při objevování města se nezapomeňte projít ke Znojemskému hradu, který je zároveň sídlem Jihomoravského muzea ve Znojmě, a k Rotundě svaté Kateřiny v jeho areálu. Vystoupejte na radniční věž a užijte si krásný výhled na město, nebo naopak sejděte hluboko do znojemského podzemí a prozkoumejte jeho síť chodeb.

Za přírodou zavítejte do Národního parku Podyjí (3,1 km), projděte se okolo vodní nádrže Znojmo (15,3 km), k vyhlídkám Králův stolec (18,3 km) a Sealsfieldův kámen (4,8 km) nebo podél řeky Dyje k Papírně u Devíti mlýnů (3,4 km), vyhlídce Devět mlýnů (3,4 km) a vinici Šobes (13 km), která je jednou z nejstarších a nejkvalitnějších v Evropě. Můžete si také přejít visuté mosty přes řeku Dyji – Šobeskou lávku (3,3 km) a Lipinskou lávku (4,3 km), ty zde zůstaly po pohraniční stráži ze socialistické éry.

S dětmi vyrazte k hranicím, do dětského zábavného světa Kinderwelt Hatě (6,3 km) s více než 200 atrakcemi. Ten je navíc součástí nákupní zóny Freeport, na své si tak zde přijdou i milovníci nakupování. Odvážlivci mohou na svůj program zařadit také sjíždění řeky Dyje na kánoích nebo raftech. Za relaxem si zase zajeďte do termálních lázní Laa an der Thaya (38,2 km), kde najdete bazény s termální vodou, krásné sauny, wellness procedury a zábavný dětský svět.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních pokojů či apartmánů se 2 až 4 lůžky. Všechny jsou vybavené WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. Apartmány jsou oproti klasickým pokojům prostornější a najdete v nich také kuchyňku s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, lednicí a vařičem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si pochutnáte na poctivé domácí kuchyni, lokálním víně i točeném pivě. K dispozici je také společná kuchyňka s lednicí, mrazákem, varnou konvicí, varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou a myčkou na nádobí. V létě přijde vhod venkovní zahrádka.

Kde budete relaxovat?

V letních měsících můžete relaxovat ve venkovním bazénu s nočním osvětlením. V nabídce jsou také relaxační a sportovní masáže, fyzioterapie a sportovní rehabilitace.

Něco navíc

Nudy se bát rozhodně nemusíte, k dispozici je hřiště na bocciu a petanque, kulečník, stolní fotbálek a úschovna kol. A co by to bylo za návštěvu vinařství bez pořádné degustace? Dopřejte si ochutnávkový večer ve vinném sklípku přímo se sklepmistrem!

Privát Bohemia ***

Privát Bohemia ***

Šatov 174 , Šatov
Česká republika

Provozuje společnost:
Bc. Tomáš Lorenc IČ: 87955199


+420 731 498 361

info@bohemia-privat.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,7 km