Užijte si pobyt v Povltaví blízko historickým památkám i hlavnímu městu Praha. K dispozici vám budou útulné pokoje, skvělá polopenze, multifunkční hřiště a atmosféra české vesnice. Zapůjčit si můžete společenské hry nebo petanque.

O ubytování

Penzion & Restaurace U Švarců *** se nachází v obci Zduchovice, v malebné krajině středního Povltaví, jen necelou hodinu jízdy autem z Prahy na jih. V tomto krásném prostředí si užijete výlety po historických památkách jako zámeček Zduchovice (150 m), zřícenina královského hradu Kamýk (2,7 km) a tajemný vrch Jezerná se zbytky keltského opevnění a torzem barokní kaple. K přehradě Orlík to pak budete mít 7 km.

Kde budete spát?

V Penzionu najdete útulně zařízené pokoje ve venkovském stylu. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a WC, ve většině je pak k dispozici také televize.

Dvoulůžkové pokoje měří 14-15 m² a mohou být vybavené manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, v pokoji najdete také skříň nebo komodu k uložení věcí a malý stolek s posezením.

Třílůžkové pokoje měří cca 16 m² a jsou vybavené manželskou postelí a samostatným jednolůžkem. K dispozici budete mít také šatní skříň a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si pochutnáte jak na klasických českých jídlech, tak i třeba na pizze a dalších pochoutkách.

Něco navíc

Přímo naproti penzionu se nachází nové sportovní víceúčelové hřiště.

Penzion U Švarců ***

Penzion U Švarců ***

Zduchovice č.p. 4 , Zduchovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Bohéme Concept s.r.o. IČ: 49682946


+420 703 621 676

barunka@penzionUsvarcu.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 80 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
70 km