Vydejte se objevovat krásy Krkonoš a ubytujte se ve vyhlášeném Špindlerově Mlýně. V Horské chatě Sedmidolí na vás čekají útulné pokoje a také chutná polopenze. Okolní atrakce budete mít na dosah!

O ubytování

Horská chata Sedmidolí se nachází kousek nad Špindlerovým Mlýnem v Krkonoších, přímo v Krkonošském národním parku. Stojí v nadmořské výšce 1 100 metrů, a je tak vynikajícím výchozím místem pro pěší, cyklistické i běžkařské výlety.

V létě se odsud můžete vydat po několika cyklostezkách, třeba až do Údolí Bílého Labe. Pěšky se projdete po naučné stezce Čertova strouha (6 km), k pramenu Labe (7 km), na Sněžku (13 km), k Mumlavským vodopádům (17 km), či na Stezku korunami stromů (28 km). Budete navíc jen pár kilometrů od hranic, a Krkonošský národní park tak můžete pohodlně prozkoumat i z polské strany.

V zimě stačí jen obout lyžáky a vyrazit na svah – chata se nachází přímo na sjezdovce Davidovka s délkou 1,4 km. Za chatou pak najdete menší sjezdovku Sedmidolí (délka cca 100 m) pro děti a začátečníky. Náročnější lyžaři zase mohou vyrazit do Špindlerova Mlýna, do ski areálů Medvědín (11,2 km) a Svatý Petr (7,5 km) se sjezdovkami různých obtížností.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z prostorných, útulných pokojů, které často nabízejí i parádní výhled na některou z krás KRNAPu. V každém pokoji pak najdete postele, posezení, skříň a vlastní koupelnou se sprchou a WC.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci s letní terasou si pochutnáte na specialitách české i mezinárodní kuchyně. Během dne si zde můžete i posedět u kávy s dezertem, anebo třeba sklenky piva či vína.

Cestujete s dětmi?

V létě se tady děti rozhodně nudit nebudou. Čeká na ně totiž u chaty venkovní dětské hřiště i s trampolínou.

Něco navíc

Kdybyste i po pestrých výletech měli pohybu málo, využijte stůl na stolní tenis v prostorách chaty a před chatou zase volejbalové hřiště s úžasným výhledem do okolí.

Horská chata Sedmidolí

Horská chata Sedmidolí

Špindlerův Mlýn 248 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Miklósy - Sedmidolí CZ s.r.o. IČ: 29008697


+420 603 820 968

info@sedmidoli.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,7 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
3 km
Sjezdovka
10 m
Běžkování
10 m