Prožijte pravé letní dobrodružství a vydejte se do největšího zábavního komplexu v Česku! S celodenním klasickým či rodinným vstupem si bohatý program a lákadla v zábavním parku Šikland užijete naplno. Vstup na atrakce vám zajistí šikláky v ceně vstupného, hlad zase zaženete díky poukazům na stravu.

Nugety zlata v potoce, cválající koně a střelecké souboje nebojácných kovbojů v pravé poledne. Ani vy nedokážete odolat kouzlu divokého západu? Necestujte za ním na konec světa a zažijte ho s celou rodinou v prvním westernovém městečku v Česku s názvem Šiklův mlýn v zábavném parku Šikland.

Zábava tu čeká na malé i velké milovníky westernu. Ve stylovém kovbojském městečku si můžete každý den (kromě pondělí) prohlédnout celodenní program sestávající z vystoupení a divadelních představení plných indiánů, kovbojů i zvířat. Ti nejmenší se zase nebudou moci dočkat bohatého animačního programu.

Ještě více zábavy si užijete díky místnímu speciálnímu platidlu - šiklákům, které vám umožní vstup na atrakce dle vašeho výběru. Spolu s vašimi dětmi se tak zabavíte při lukostřelbě, rýžování zlata, hledání drahokamů, hodu tomahavkem, jízdě na koni či na elektrickém býkovi. Nevynechejte ani jízdu stylovým vláčkem Union Pacific, řízení modelu vláčku, skákací hrad nebo zkoušku vašich smyslů v zrcadlovém labyrintu.

Pokud vás během dne přepadne hlad, dopřejte si občerstvení díky poukazu v ceně balíčku. Doma vám zase fantastický Šiklův mlýn budou připomínat suvenýry se slevou 10 %.