Čeká na vás opravdový cestovatelský zážitek. Bydlet totiž budete v maringotce přebudované na moderní příbytek v přírodě CHKO Blanský les nedaleko Českého Krumlova. Ať už vyrazíte ve dvou, s dětmi či přáteli nebo domácím mazlíčkem, tohle jedinečné místo si jistě zamilujete. Jako dárek tu na vás bude čekat láhev vína.

O ubytování

Vangotka je umístěna na svahu v okouzlující Chráněné krajinné oblasti Blanský les a nabízí unikátní ubytování v sepětí s přírodou. Užijete si zde soukromí, klid i jedinečné večery u táboráku.

Nedaleký Blanský les je ideálním místem pro příjemné procházky kolem rybníků a bývalých vojenských bunkrů. Na výšlap vyražte na horu Kleť (7 km) s rozhlednou na vrcholu, ke zřícenině hradu Dívčí kámen (16 km) nebo si projděte zajímavou naučnou stezku kolem rybníku Olšina (16 km). Navštívit zde můžete také hned 2 památky UNESCO a to vesničku Holašovice se statky ve stylu jihočeského selského baroka a Český Krumlov (10 km) s nádherným hradem, zámkem a malebným jádrem plným historických budov.

Během pobytu v zimě můžete vyrazit do Skiparku Frymburk (40 km) nebo Skiareálu Lipno (43 km) na břehu Lipenské přehrady. Nádhernou jihočeskou přírodu můžete objevovat také po mnoha kilometrech upravovaných běžeckých tras.

Kde budete spát?

Čeká na vás opravdový cestovatelský zážitek. Bydlet totiž budete v maringotce přebudované na moderní příbytek v přírodě. Do Vangotky se pohodlně vejdou 2 až 4 osoby. Kromě vyvýšené dvoulůžkové postele je uvnitř také gauč, který lze využít jako přistýlku. O teplo se postarají kamna na dřevo, za příplatek je možné zajistit elektrický přímotop.

Kuchyňka je vybavena lednicí, elektrickým vařičem, varnou konvicí, nádobím a základními surovinami, jako je sůl, pepř, cukr a olej, čaj a káva.

O mytí se postará venkovní sprcha s teplou vodou, případně voda v dřezu. Otužilci se pak mohou umýt v potoce tekoucím přímo v zahradě. Účely toalety zde plní suchý záchod v zahradě.

Před Vangotkou je umístěno tábořiště s ohništěm, na kterém zažijete nezapomenutelné večery s rodinou a přáteli.

Z důvodu, že je Vangotka určena primárně pro rekreaci v přírodě a odpočinek, zde není zavedeno WiFi připojení.

Vangotka

Vangotka

Červený dvůr 7 , Český Krumlov
Česká republika

Provozuje společnost:
Štěpán Bártl IČ: 05226147


+420724750323

vangotka@gmail.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
13,6 km