Užijte si pobyt v Praze s ubytováním v Hotelu Luník ***, který najdete v samotném centru města. Budete to tak mít blízko ke všem významným památkám a atrakcím. V ceně je snídaně formou bufetu, 50 % sleva na parkování a také dítě do 8 let zdarma.

O ubytování

Hotel Luník *** se nachází v malebné lokalitě Královských Vinohrad a nabízí příjemné ubytování v samotném srdci Prahy. Na Václavské náměstí (600 m) dojdete pěšky během pár minut.

Doslova pár kroků od hotelu jsou stanice metra tras A a C a také zastávka tramvaje a autobusů. Snadno se tak dostanete na všechny památky a zajímavá místa, které česká metropole nabízí. V centru Prahy láká k návštěvě Staroměstské náměstí s orlojem (2 km), Karlův most (2,2 km), Pražský hrad (4 km) a Vyšehrad (2,5 km).

Za kulturou a poznáním vyražte do Národního muzea (600 m), Národního divadla (2 km), do Rudolfina (2,5 km) či do Národního technického muzea (3 km). Jako na dlani celou Prahu uvidíte z Petřínské rozhledny (3,5 km), kam můžete dojít příjemnou procházkou, nebo vyjet lanovkou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze stylově vybavených, elegantních pokojů typu Standard nebo Comfort. V každém pokoji budete mít k dispozici koupelnu se sprchovým koutem a fénem, WiFi připojení, zatemňovací závěsy a hypoalergenní lůžkoviny.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard má plochu 16 m² a je vybavený manželskou postelí (180x200 cm) nebo oddělenými jednolůžky, pracovním stolem s osvětlením a sadou na přípravu kávy a čaje.

  • Třílůžkový pokoj Standard měří 21 m² a najdete v něm 3 jednolůžkové postele (90x200 cm), z nichž 2 je možné spojit do dvoulůžka. Nechybí set na přípravu kávy a čaje či pracovní stůl s osvětlením,

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort nabídne prostor 20 m² a manželskou postel (180x200 cm) nebo samostatná jednolůžka (90x200 cm). Samozřejmostí je pracovní stůl a sada na přípravu kávy a čaje, oproti variantě Standard ale potěší i klimatizace, Smart televize, kávovar Nespresso a luxusní hotelová kosmetika.

  • Třílůžkový pokoj Comfort je vybavený stejně jako dvoulůžková varianta (klimatizace, Smart televize, kávovar Nespresso, luxusní hotelová kosmetika, pracovní stůl a set na přípravu kávy a čaje), liší se pouze počtem postelí. Ty mohou být jako 3 jednolůžka, nebo poskládané do dvoulůžka a samostatné postele.

Na čem si pochutnáte?

Na každý den pobytu v české metropoli načerpáte energii na vydatných snídaních ve formě bufetu.

Hotel Luník ***

Hotel Luník ***

Londýnská 50 , Praha 2
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Luník, spol. s r.o. IČ: 45279764


224 253 974

recepce@hotel-lunik.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
400 Kč/1. a 2. noc, 350 Kč/3. a další noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
12,4 km