Pobyt v nádherném prostředí města Lednice jen kousek od krásného zámku. Užijte si dovolenou v Penzionu U Zámku se snídaní formou bufetu, lahví vína, zapůjčením kol a slevou do aquaparku v Pasohlávkách. Bydlet budete v pokojích pro dva či apartmánech pro čtyři osoby.

O ubytování

Penzion U Zámku se nachází v obci Lednice pouhých 50 m od vstupu do překrásného Lednicko-valtického areálu, který je památkou UNESCO. Srdcem obrovské zámecké krajinářské zahrady s mnoha památkami a kouzelnými zákoutími je nádherný zámek Lednice (400 m). Okolí je jako stvořené pro výlety pěšky i na kole. Mezi oblíbené turistické cíle patří zámek Valtice (10 km), zámek Mikulov (17 km), jeskyně na Turoldu (18 km) nebo zřícenina Kozí hrádek (17 km). Během horkých letních dnů se můžete zchladit při koupání v Mlýnském rybníku (2 km) nebo v Novomlýnské nádrži (10 km). Vodní radovánky si užijete také v Aqualandu Moravia (28 km). Pro milovníky vína je zde vinařská naučná stezka Valtice, která vás na 5 km dlouhé trase provede významnými místy Mikulovské vinařské podoblasti.

Kde budete spát?

Standardní dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou je vybaven WiFi připojením, televizí a mini lednicí.

Apartmán pro 4 osoby se skládá ze dvou ložnic pro dvě osoby, kuchyňky a vlastní koupelny. K vybavení patří WiFi připojení, sklokeramická deska, mikrovlnka, rychlovarná konvice, jídelní stůl a nádobí.

Hosté penzionu mohou využívat společnou kuchyni, jejíž součástí je velká lednice, kuchyňská linka s nádobím, sklokeramická varná deska, mikrovlnka, rychlovarná konvice, jídelní stoly a mycí prostředky.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na snídani ve formě bufetu.

Penzion U Zámku

Penzion U Zámku

21. dubna 694 , Lednice
Česká republika

Provozuje společnost:
Ludmila Machová IČ: 18506313


+420 776 669 589

info@penzionuzamku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,1 km
Vzdálenost od jezera
2,4 km
Zastávka
100 m
Aquapark
27 km
Sjezdovka
24 km