Usedněte jako řidič či spolujezdec do legendárního sporťáku Chevrolet Camaro! Vydejte se za silničním dobrodružstvím a poznejte na vlastní kůži, co toto ikonické auto dokáže.

Který milovník rychlých aut by netoužil usednout do amerického sporťáku Chevrolet-u Camaro a užít si spanilou jízdu jako řidič či spolujezdec a to na dobu 15 až 60 minut?

Věřte, že každou vteřinu v tomto voze s mohutnou karosérií a atmosférickým motorem si vychutnáte naplno. 461 koní pod kapotou se postará o dostatek adrenalinu i zábavy po celou vaši jízdu.

Pohonné hmoty jsou zahrnuty v ceně a stejně tak počet kilometrů, které stihnete najet, je zcela ve vaší režii. Vaše silniční dobrodružství tak bude omezené jen rychlostními limity.

Pokud za volant usednete sami jako řidič, můžete do auta přizvat až 3 další spolujezdce včetně dětí. V případě, že si na samostatnou jízdu netroufáte, převezme řízení zkušený profesionální instruktor a v tomto případě mu mohou dělat společnost celkem 3 spolujezdci. Věřte, že společnosti přátel či rodiny bude zážitek ještě lepší!