Odpočiňte si v klidném prostředí moravských lázní Luhačovice. V Penzionu Pomněnka jen kousek od vyhlášené lázeňské kolonády si vychutnáte snídaně, kávu s dezertem i láhev kvalitního moravského vína. Lázeňské prostředí nenásilně donutí k relaxaci i ty největší workoholiky.

O ubytování

Penzion Pomněnka najdete jen kousek od luhačovické lázeňské kolonády v klidné vedlejší ulici. K zámku Luhačovice se zámeckým parkem dojdete za 11 minut, do centra ke kolonádě se projdete cca 10 minut a za 40 minut chůze budete u Luhačovické přehrady. Daleko to nebudete mít ani do Vizovic (20,1 km), na krásný zámek a rozhlednu, nebo třeba do Zlína (21,6 km), kde najdete koupaliště, oblíbenou zoo Lešná, zajímavé architektonické památky a další atrakce.

Těšit se můžete i na krásnou přírodu CHKO Bílé Karpaty, na jejímž okraji se Luhačovice nacházejí – projděte si krásné bělokarpatské louky, navštivte chráněnou oblast Čertoryje (54 km) s Orchidejovou naučnou stezkou nebo si udělejte výlet po valašských pastvinách a vesničkách. V létě prozkoumejte okolí na kole, bruslích nebo pěšky, v zimě si nezapomeňte vzít běžky na projížďky Bílých Karpat a Luhačovického Zálesí v bílé stopě. Navíc budete jen 500 metrů od luhačovického lyžařského vleku, užít si tak můžete i zábavu na sjezdovce.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji, vybaveném manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. Některé pokoje umožňují také přistýlku. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, televizi, telefon, lednici a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je také menší oblíbená restaurace, kde si pochutnáte na různých českých i mezinárodních specialitách. Na vyžádání vám zde připraví i bezlepkové pokrmy vhodné nejen pro celiaky.

Penzion Pomněnka

Penzion Pomněnka

Příční 292 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Ondřej Růžička IČ: 72431113


+420 577 113 211

info@penzionpomnenka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
1,2 km