Hledáte odpočinek v horách? Pak zamiřte do Hotel Garni Kolštejn ***, kde si užijete vstup do parádního wellness centra, které je největším saunovým světem v Jeseníkách a najdete v něm také první wellness čajovnu v Česku. Těšte se i na vířivku a bazén se slanou vodou. Součástí balíčku je také polopenze, výhodná Jeseníky YesCard a kulečník.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu Garni Kolštejn jsme si nemohli vynachválit. Personál byl pozorný a vždy nápomocný, pokoj byl krásně upravený a na jídle v restauraci jsme si pochutnali, jako už dávno ne. Uvítali jsme odpočinek v parádním wellness centru s několika druhy saun a příště si určitě dopřejeme i nabízené saunové rituály. Výhodou hotelu je jeho skvělá poloha přímo v centru obce Branná, takže je ideálním výchozím bodem k turistickým trasám v okolí.”

Eva Prcínová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Prosinci 2021

O ubytování

Hotel Garni Kolštejn se nachází v historických budovách na náměstíčku v obci Branná v Jeseníkách. Centrum se skládá ze dvou hotelů, wellness centra s pivními lázněmi a restaurace s minipivovarem.

Jen 800 m od hotelu najdete už první lyžařské středisko, Ski areál Branná. Do horského sedla Ramzová pod Šerákem se autem dostanete do 10 minut (6,7 km), kde si navíc také skvěle zalyžujete, a pod věhlasnou horskou chatu Paprsek do 30 minut (17 km). Objevovat ale můžete kromě Jeseníků i blízký Králický Sněžník. A když se vám zachce lázeňské péče, vydáte se 20 km do Priessnitzových lázní.

Kde budete spát?

V Hotelu Garni Kolštejn *** budete ubytováni v jednom ze 13 pokojů Standard. Všechny jsou moderně vybavené komfortním nábytkem - pohodlnou manželskou postelí, posezením, televizí a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V Restauraci Kolštejn s historickou atmosférou a stejnojemnným minipivovarem si pochutnáte na snídaních podávaných formou teplého a studeného bufetu a tříchodových servírovaných večeřích.

Minipivovar Kolštejn vaří světlé a polotmavé ležáky, připravuje však také pivní speciály podle sezóny. Pivo je nepasterizované a nefiltrované.

Kde budete relaxovat?

V Relax centru Kolštejn si užijete wellness se vším všudy. Zdejší saunový svět je největší v Jeseníkách, najdete v něm finskou, bylinnou a keltskou saunu, solnou páru a parní lázeň, Kneippovy džbery, tepidárium, vyhřívané lavice, ochlazovací bazén, masážní sprchy, tropický déšť a také vířivku. Doporučujeme také návštěvu některého ze saunových ceremoniálů.

K dispozici vám bude i bazén se slanou vodou a protiproudem (teplota vody 25 – 27 °C), kam můžete zavítat po celý týden a také Síň lektvarů neboli skvělá wellness čajovna.

Dopřát si můžete také některou z bohaté nabídky masáží a zkrášlujících procedur, například: peeling, sladká medová masáž, parafínový zábal či jedinečná pivní koupel.

Něco navíc

Objednejte si komentovanou prohlídkou Minipivovaru Kolštejn, v rámci které vás čeká také ochutnávka všech piv.

Přímo v hotelu jsou k dispozici dvě moderní bowlingové dráhy, kulečníkové stoly, stolní fotbálek a půjčovna koloběžek a elektrokol.

Hotel Garni Kolštejn ***

Hotel Garni Kolštejn ***

Branná 60 , Branná
Česká republika

Provozuje společnost:
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. IČ: 01810481


+420 583 286 421

info@kolstejn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc - max. do 10 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
1 km